BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoNÚÑEZ GONZÁLEZ, F. A.; OWEN, J. E. Physical and biochemical characteristics of the musculature of Criollo goats in Northern Mexico. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOAT PRODUCTION AND DISEASE, 3., 1982, Tucson. Proceedings... Scottsdale: Dairy Goat Journal, 1982. p. 557.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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2.Imagem marcado/desmarcadoNUNEZ-GONZALEZ, F. A.; GARCIA-MACIAS, S. E.; CORDOVA VERNAL, J. A. Effect of cross breeding and liveweight on the carcass quality in Northern Mexican Criollo. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2. p. 1330. Abstract 36.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoALARCON-ROJO, A. D.; NUNEZ-ALONSO, M. L.; NUNEZ-GONZALEZ, F. A. Organoleptic quality of goat meat from different crossbreds and slaughter weights. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2. p. 1478-1479. Abstract 251.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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4.Imagem marcado/desmarcadoOWEN, J. E.; ARIAS CERECERES, M. T.; GARCIA MACIAS, J. A.; NUÑEZ GONZALEZ, F. A. Studies on the Criollo goat of Northern Mexico. Part 1. The effects of body weight on body components and carcass development. Meat Science, v. 9, n. 3, p. 191-204, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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5.Imagem marcado/desmarcadoOWEN, J. E.; ARIAS CERECERES, M. T.; GARCIA MACIAS, J. A.; NUÑEZ GONZALEZ, F. A. Studies on the Criollo goat of Northern Mexico. Part 2. Physical and chemical characteristics of the musculature. Meat Science, v. 9, n. 4, p. 305-314, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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1.Imagem marcado/desmarcadoANTUNES, K. A.; PERERA, W. H.; HEIDEN, G.; RAMAN, V.; PONTAROLO, R.; MANFRON, J. Espinheira-santa: estratégias para detecção de substituição e adulteração em drogas vegetais. A Flora, v. 4, n. 3, p. 7-12, 2025.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: C - 0
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.
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2.Imagem marcado/desmarcadoANTUNES, K. A.; RAMAN, V.; PERERA, W. H.; HEIDEN, G.; PONTAROLO, R.; FARAGO, P. V.; KHAN, I. A.; MANFRON, J. Authentication and Quality Control of the Brazilian Traditional Herb ‘Carquejas’ (Baccharis Species) Using Morpho-Anatomy and Microscopy. Plants, v. 13, n. 21, p. 2223-7747,2024.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 4
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.
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3.Imagem marcado/desmarcadoPERERA, W. H.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; ALVIANO, C. S.; SALIMENA, F. R.; ALVIANO, D. S.; LEITÃO, S. Essential oils constituents and antimicrobial activity from high altitude Brazilian species: Baccharis parvidentata, Hyptis monticola and Lippia origanoides. In: ITALO-LATINAMERICAN ASIAN & AFRICAN CONGRESS OF ETHNOMEDICINE, 23., 2014, Marsala. Abstract book... Italia: SILAE, 2014. Ref. PO112. 7-12 september 2014.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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4.Imagem marcado/desmarcadoANTUNES, K. A.; MONTEIRO, L. M.; HOWARD, C.; REICH, E.; HEIDEN, G.; GUARINO, E. de S. G.; SANTOS, V. L. P. DOS; MANFRON, J.; PERERA, W. H. Comprehensive high-performance thin-layer chromatography analysis of Monteverdia ilicifolia leaf and its adulter ants. Natural Product Research, Formerly Natural Product Letters, 2023.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 3
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.
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5.Imagem marcado/desmarcadoPERERA, W. H.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; ALVIANO, C. S.; SALIMENA, F. R. G.; ALVIANO, D. S.; LEITÃO, S. G. Essential oil constituents from high altitude Brazilian species with antimicrobial activity: Baccharis parvidentata Malag., Hyptis monticola Mart. ex Benth. and Lippia origanoides Kunth. Journal of Essential Oil Research, 2016. 9 p.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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6.Imagem marcado/desmarcadoANTUNES, K. A.; MONTEIRO, L. M.; ALMEIDA, V. P.; MONCHAK, I. T.; PERERA, W. H.; HEIDEN, G.; GUARINO, E. de S. G.; SANTOS, V. L. P.; FARAGO, P. V.; RAMAN, V.; KHAN, I. A.; MANFRON, J. Authentication and Quality Control of the Brazilian Traditional Herb -Espinheira-Santa by Morpho-Anatomy and Microscopy. Microscopy and Microanalysis, v. 29, n. 5, p. 1809-1821, Oct. 2023.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.
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