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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ISHIKAWA, N. K.; YAMAJI, K.; ISHIMOTO, H.; MIURA, K.; FUKUSHI, Y.; TAHARA, S.; TAKAHASHI, K. Genetic variability in the production of the new antimicrobial compounds enokipodins A, B, and D by and edible mushroom enokitake (Flammulina velutipes). In: CONGRESSO NACIONAL DE GENÉTICA, 47., 2001, Águas de Lindóia. A Genética no Século XXI: desafios: [anais]. [S.l.]: Sociedade Brasileira de Genética, 2001. 1 CD ROM. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FRASSON, M. F.; CARVALHO, S.; GREIBLER, L.; MENEGON, A. M.; SEVER, M. M.; PELLEGRIN, A. C. S. de; SIMÕES, R. R.; MELLO, R. de O.; NALERIO, E. S. Physicochemical properties and sensory evaluation of meat from feedlot lambs fed with wet brewery waste. Research, Society and Development, v. 11, n. 4, e27011427475, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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Registros recuperados : 1 | |
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