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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoKOLLING, G. J.; FISCHER, V.; DILL, S. W.; SACRAMENTO, J. P.; CASTRO, T. G.; GABBI, A. M.; VELASCO, F. O.; PEREIRA, L. G. R. Extratos de orégano e chá verde na alimentação de vacas leiteiras e seus efeitos sobre o perfil hematológico. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE QUALIDADE DO LEITE, 6., 2015, Curitiba. Anais... Curitiba: CBQL, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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2.Imagem marcado/desmarcadoKOLLING, G. J.; FISCHER, V.; GABBI, A. M.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; MACHADO, F. S. Avaliação do comportamento social e ingestivo de vacas leiteiras suplementadas com extrato de orégano (Origanum vulgare) e chá verde (Cammelia sinensis, L.). In: CONFERÊNCIA E MOSTRA CIENTÍFICA INTERNACIONAL EM BEM-ESTAR, 2016, Itapiranga, SC. Anais... Itapiranga, SC: FAI Faculdades, 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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3.Imagem marcado/desmarcadoKOLLING, G. J.; STIVANIN, S. C. B.; GABBI, A. M.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; CUNHA, C. S.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. Performance and methane emissions in dairy cows fed oregano and green tea extracts as feed additives. Journal of Dairy Science, v. 101, n. 5, p. 4221-4234, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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4.Imagem marcado/desmarcadoKOLLING, G. J.; STIVANIN, S. C. B.; GABBI, A. M.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; CUNHA, C. S.; KLEIN, C. P.; AUGUST, P. M.; MATTÉ, C.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. Milk production and hematological and antioxidant profiles of dairy cows supplemented with oregano and green tea extracts as feed additives. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 51, e20210150, 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Milho e Sorgo.
Data corrente:  23/01/2006
Data da última atualização:  08/06/2017
Autoria:  PINTO, P. P.; RAPOSEIRAS, R.; MACEDO, A. M.; SELDIN, L.; PAVA, E.; SA, N. M. H.
Afiliação:  EMBRAPA-CNPMS.
Título:  Effects of high temperature on survival, symbiotic performance and genomic modifications of bean nodulating Rhizobium strains.
Ano de publicação:  1998
Fonte/Imprenta:  Revista de Microbiologia, São Paulo, v. 29, n. 4, p. 295-300, 1998.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  High temperatures can affect the survival, establishment and symbiotic properties of Rhizobium strains. Bean nodulating Rhizobium strains are considered particularly sensitive because on this strains genetic recombinations and/or deletions occur frequently, thus compromising the use of these bacteria as inoculants. Rhizobium tropici and R. leguminosarum bv. phaseoli strains isolated from cerrado soils were exposed to thermal stress and the strains' growth, survival and symbiotic relationships as well as alterations in their genotypic and phenotypic characteristics were analysed. After successive thermal shocks at 45 degrees C for four hours, survival capacity appeared to be strain-specific, independent of thermo-tolerance and was more apparent in R. tropici strains. Certain R. leguminosarum bv. phaseoli strains had significant alterations in plant dry weight and DNA patterns obtained by AP-PCR method. Rhizobium tropici strains (with the exception of FJ2.21) were more stable than R. leguminosarum bv. phaseoli strains because no significant phenotypic alterations were observed following thermal treatments and they maintained their original genotypic pattern after inoculation in plants..
Palavras-Chave:  capacity-; cerrado-; cerrado-soils; characteristics-; DNA-; genotypes-; inoculation-; properties-; soil-; strains-; stress-; survival-; symbiosis-; temperature-; treatment-.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/32678/1/Effect-high.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMS18280 - 1UPCAP - DD
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