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Registros recuperados : 4 | |
3. | | PAUCAR-MENACHO, L. M.; BERHOW, M. A.; MANDARINO, J. M. G.; GONZALEZ DE MEJIA, E.; CHANG, Y. K. Optimisation of germination time and temperature on the concentration of bioactive compounds in Brazilian soybean cultivar BRS 133 using response surface methodology. Food Chemistry, London, v. 119, n. 2, p. 636-642, mar. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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4. | | PAUCAR-MENACHO, L. M.; AMAYA-FARFÁN, J.; BERHOW, M. A.; MANDARINO, J. M. G.; MEJIA, E. G. de; CHANG, Y. K. A high-protein soybean cultivar contains lower isoflavones and saponins but higher minerals and bioactive peptides than a low-protein cultivar. Food Chemistry, London, v. 120, n. 1, p. 15-21, mai. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 4 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Soja. Para informações adicionais entre em contato com valeria.cardoso@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
03/11/2009 |
Data da última atualização: |
02/08/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
PAUCAR-MENACHO, L. M.; BERHOW, M. A.; MANDARINO, J. M. G.; GONZALEZ DE MEJIA, E.; CHANG, Y. K. |
Afiliação: |
LUZ MARIA PAUCAR-MENACHO, UNICAMP; MARK A. BERHOW, AGRICULTURAL RESEARCH SERVICE/USDA; JOSE MARCOS GONTIJO MANDARINO, CNPSo; ELVIRA GONZALEZ DE MEJIA, UNIVERSITY OF ILLINOIS AT URBANA-CHAMPAIGN; YOON KIL CHANG, UNICAMP. |
Título: |
Optimisation of germination time and temperature on the concentration of bioactive compounds in Brazilian soybean cultivar BRS 133 using response surface methodology. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Food Chemistry, London, v. 119, n. 2, p. 636-642, mar. 2010. |
DOI: |
10.1016/j.foodchem.2009.07.011 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Isoflavona; Lunasin; Peptidio; Soy peptides. |
Thesagro: |
Germinação; Glycine Max; Lecitina; Proteína; Saponina; Soja. |
Thesaurus NAL: |
Germination; Lectins; Peptides; Proteins; Soybeans. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01012naa a2200349 a 4500 001 1573848 005 2017-08-02 008 2010 bl --- 0-- u #d 024 7 $a10.1016/j.foodchem.2009.07.011$2DOI 100 1 $aPAUCAR-MENACHO, L. M. 245 $aOptimisation of germination time and temperature on the concentration of bioactive compounds in Brazilian soybean cultivar BRS 133 using response surface methodology. 260 $c2010 650 $aGermination 650 $aLectins 650 $aPeptides 650 $aProteins 650 $aSoybeans 650 $aGerminação 650 $aGlycine Max 650 $aLecitina 650 $aProteína 650 $aSaponina 650 $aSoja 653 $aIsoflavona 653 $aLunasin 653 $aPeptidio 653 $aSoy peptides 700 1 $aBERHOW, M. A. 700 1 $aMANDARINO, J. M. G. 700 1 $aGONZALEZ DE MEJIA, E. 700 1 $aCHANG, Y. K. 773 $tFood Chemistry, London$gv. 119, n. 2, p. 636-642, mar. 2010.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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