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Registros recuperados : 13 | |
6. | | PAVAN, V.; GODOY, R. C. B. de; PASTORE, G. M.; HELM, C. V.; GODOY, G. S.; Negre, M. de F. Identification and characterization of malto-oligosaccharide from pinhão. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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7. | | CARVALHO, D. S. de; BOGUSZ JUNIOR, S.; DIONISIO, A. P.; MARÓSTICA JUNIOR, M.; GODOY, H. T.; PASTORE, G. M. Optimization of headspace solid-phase microextraction conditions to determine fruity-aroma compounds produced by Neurospora sitophila. Analytical Methods, v. 6, n. 19, p. 7984-7988, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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9. | | DIONISIO, A. P.; MOLINA, G.; CARVALHO, D. S. de; SANTOS, R. dos; BICAS, J. L.; PASTORE, G. M. Natural flavourings from biotechnology for foods and beverages. In: BAINES, D.; SEAL, R. (Ed.). Natural food additives, ingredients and flavourings. Cambridge: Woodhead Publishing Limited, 2012. Cap. 11, p. 231-259 Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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10. | | BARBOSA-CÁNOVAS, G. V.; CANDOGAN, K.; LANNES, S. C. da S.; YADA, R. Y.; PASTORE, G. M.; MEZA, I. G. M.; BUCKLE, K.; ROSENTHAL, A. (ed.). Global food Security and wellness. New York: Springer, 2017. 217 p. Based on oral presentations delivered at the XVI IUFoST held in Foz de Iguaçu, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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11. | | AGUIAR, A. C. de; PEREIRA, G. A.; RIBEIRO, C. S. da C.; EBERLIN, M. N.; SOARES, L. P.; RUIZ, A. L. T. G.; PASTORE, G. M.; MARTINEZ, J. Capsicum chinense var. BRS Moema: chemical characterization by HPLC-ESI-MS/MS and antiproliferative screening. Food & Function, v. 14, 2023. e6432. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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12. | | BICAS, J. L.; MOLINA, G.; DIONISIO, A. P.; BARROS, F. F. C.; WAGNER, R.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.; PASTORE, G. M. Volatile constituents of exotic fruits from Brazil. Food Research International, v. 44, n. 7, p. 1843-1855, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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13. | | OLIVEIRA, W. Q. de; NUMA, I. A. N.; ALVIM, I. D.; AZEREDO, H. M. C. de; SANTOS, L. B.; BORSOI, F. T.; ARAÚJO, F. F. de; SAWAIA, A. C. H. F.; NASCIMENTO, G. C. do; CLERICI, M. T. P. S.; SACRAMENTO, C. K. do; PASTORE, G. M. Multilayer microparticles for programmed sequential release of phenolic compounds from Eugenia stipitata: Stability and bioavailability. Food Chemistry, v.443, 138579, 2024. 1 - 12 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 13 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
27/07/2021 |
Data da última atualização: |
27/07/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
OLIVEIRA, W. Q. D.; AZEREDO, H. M. C. de; NERI-NUMA, I .A; PASTORE, G. M. |
Afiliação: |
WILLIARA QUEIROZ DE OLIVEIRA, Laboratory of Bioflavours and Bioactive Compounds, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas; HENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT; IRAMAIA ANGÉLICA NERI-NUMA, Laboratory of Bioflavours and Bioactive Compounds, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas; GLAUCIA MARIA PASTORE, Laboratory of Bioflavours and Bioactive Compounds, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas. |
Título: |
Food packaging wastes amid the COVID-19 pandemic: Trends and challenges. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Trends in Food Science & Technology, 2021. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.05.027 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
In press |
Palavras-Chave: |
Bioplástico; Nanoestruturas; Nanostructures; Polilactida; Polylactide; SARS-CoV-2. |
Thesaurus NAL: |
Bioplastics. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/224678/1/ART21059.pdf
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Marc: |
LEADER 00740naa a2200253 a 4500 001 2133132 005 2021-07-27 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.05.027$2DOI 100 1 $aOLIVEIRA, W. Q. D. 245 $aFood packaging wastes amid the COVID-19 pandemic$bTrends and challenges.$h[electronic resource] 260 $c2021 500 $aIn press 650 $aBioplastics 653 $aBioplástico 653 $aNanoestruturas 653 $aNanostructures 653 $aPolilactida 653 $aPolylactide 653 $aSARS-CoV-2 700 1 $aAZEREDO, H. M. C. de 700 1 $aNERI-NUMA, I .A 700 1 $aPASTORE, G. M. 773 $tTrends in Food Science & Technology, 2021.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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