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Registros recuperados : 6 | |
2. | | FÉRES, L. F. R.; BRANDÃO, F. Z.; SANTOS, L. L.; CAMARGO, L. S. de A.; TORRES, H. A. L.; RAIDAN, F. S. S.; VIANA, J. H. M. Inbreeding and its relationship with oocyte production in the Gir (Bos indicus) breed: preliminary results. Animal Reproduction, v. 15, n. 3, p. 393, 2018. Edição dos proceedings do 32º Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society, Florianópolis, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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3. | | FERES, L. F. R.; SIQUEIRA, L. G. B.; PALHAO, M. P.; SANTOS, L. L. dos; PFEIFER, L. F. M.; FERNANDES, C. A. de C.; VIANA, J. H. M. Selecting oocyte donors based on anti-Müllerian hormone (AMH) concentrations: a critical analysis of using cutoff values as exclusion criterion for an in vitro embryo production program in Gir cattle. Animal Reproduction Science, v. 266, 107491, May 2024. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Rondônia. |
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4. | | OLIVEIRA, J. S. K.; ESTEVES, L. V.; MAGÃO, J. V. P.; FERES, L. F. R.; TORRES FILHO, R. A.; RODRIGUES, C. A. F.; FONSECA, J. F. da; BRANDÃO, F. Z. Dietary energy intake and reproductive performance of Toggenburg goats. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 10., 2010, Recife. Technological development and associative attempts to a sustainable small livestock production: annals. Little Rock: IGA, 2010. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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5. | | OLIVEIRA, J. S.; ESTEVES, L. V.; MAGÃO, J. V. P.; FÉRES, L. F. R.; TORRES FILHO, R. A.; RODRIGUES, C. A. F.; FONSECA, J. F. da; BRANDÃO, F. Z. Dietary energy intake and sexual behavior of Toggenburg goats. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 10., 2010, Recife. Technological development and associative attempts to a sustainable small livestock production: annals. Little Rock: IGA, 2010. 1 f. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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6. | | OLIVEIRA, J. dos S. K.; FONSECA, J. F. da; SOUZA-FABJAN, J. M. G.; ESTEVES, L. V.; FERES, L. F. R.; RODRIGUES, C. A. F.; TORRES FILHO, R. de A.; OLIVEIRA, J. de; BRANDÃO, F. Z. Protected fatty acid supplementation during estrus synchronization treatment on reproductive parameters of dairy goats. Animal Science Journal, v. 88, n. 2, p. 254-258, Feb. 2017. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
05/01/2017 |
Data da última atualização: |
10/04/2024 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FREIRA, L.; PEREIRA, G. E.; PASSAMANI, F. R. F.; FREIRA, C. A.; BATISTA, L. R. |
Afiliação: |
Luisa Freire, Universidade Estadual de Campinas, Campinas, Brasil; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA; Fabiana Reinis Franca Passamani, Universidade Federal de Lavras, Lavras, Brasil; Camila Alvarenga Freire, Universidade Federal de Lavras, Lavras, Brasil; Luís Roberto Batista, Universidade Federal de Lavras, Lavras, Brasil. |
Título: |
Aspergillus species in Vitis vinifera of organic and conventional farming in the São Francisco Valley, Brazil. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. |
Páginas: |
p. 49. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The biodiversity of filamentous fungi is one of the most important contributions to the occurrence of mycotoxins in agricultural products. The fungi species belonging to the genus Aspergillus has been blamed for the presence of mycotoxins in wine. The incidence of fungi of these genera in grapes will depend on climatic conditions, grape variety, form of cultivation and agricultural practices. This study aimed to identify Aspergillus species isolated from wine grapes from organic and conventional cultivation Sub-medium region of the São Francisco Valley. Varieties evaluated were Touriga Nacional and Ruby Cabernet in conventional farming and Tempranillo in organic farming. |
Palavras-Chave: |
Adubação orgânica; Vale do São Francisco. |
Thesagro: |
Agricultura Biológica; Fungo; Uva; Vitis Vinifera. |
Thesaurus NAL: |
Aspergillus; Grapes. |
Categoria do assunto: |
-- F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152840/1/Giuliano-p49-Book-of-Abstracts-ISTW-2016.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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