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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CASTRO, A. C. C. M. de; ODA, F. B.; ALMEIDA-CINCOTTO, M.G.J.; DAVANÇO, M. G.; CHIARI-ANDRÉO, B.G.; CICARELLI, R. M. B.; PECCININI, R. G.; ZOCOLO, G. J.; RIBEIRO, P. R. V.; CORRÊA, M. A.; ISAAC, V. L. B.; SANTOS, A. G. Green coffee seed residue: A sustainable source of antioxidant compounds. Food Chemistry, v. 246, p. 48-57, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | BERMAN, P.; MEIRI, N.; COLNAGO, L. A.; MORAES, T. B.; LINDER, C.; LEVI, O.; PARMET, Y.; SAUNDERS, M.; WIESMAN, Z. Study of liquid-phase molecular packing interactions and morphology of fatty acid methyl esters (biodiesel). Biotechnology for Biofuels, [S. l.], v. 8, n. 12, 2015. 16 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1 | |
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