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1.Imagem marcado/desmarcadoADEBO, O. A.; CHINMA, C. E.; OBADINA, A. O.; SOARES, A. G.; PANDA, S. K.; GAN, R-.Y. An insight into indigenous fermented foods for the tropics. In: ADEBO, O. A.; CHINMA, C. E.; OBADINA. A; O.; GOMES, A. S.; PANDA, S. K.; GAN, R.-,Y. (Ed.). Indigenous fermented Food for tropics. Academic Press, 2023. cap. 1, p. 1-12.

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2.Imagem marcado/desmarcadoADEBO, A. O.; CHINMA, C. E.; OBADINA. A. O.; SOARES, A. G.; PANDA, S. K.; GAN, R-.Y. (ed.). Indigenous Fermented Foods for the Tropics. Academic Press, 2023. 638 P.

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Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  11/05/2023
Data da última atualização:  23/01/2024
Tipo da produção científica:  Capítulo em Livro Técnico-Científico
Autoria:  ADEBO, O. A.; CHINMA, C. E.; OBADINA, A. O.; SOARES, A. G.; PANDA, S. K.; GAN, R-.Y.
Afiliação:  OLUWAFEMI AYODEJI ADEBO, University of Johannesburg, Gauteng, South Africa; CHIEMELA ENYINNAYA CHINMA, Federal University of Technology, Minna, Nigeria AND University of Johannesburg, Gauteng, South Africa; ADEWALE OLUSEGUN OBADINA, University of Johannesburg, Gauteng, South Africa AND Federal University of Agriculture, Abeokuta, Nigeria; ANTONIO GOMES SOARES, CTAA; SANDEEP KUMAR PANDA, University, Bhubaneswar, Odisha, India; REN-YOU GAN, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Chengdu, P.R. China.
Título:  An insight into indigenous fermented foods for the tropics.
Ano de publicação:  2023
Fonte/Imprenta:  In: ADEBO, O. A.; CHINMA, C. E.; OBADINA. A; O.; GOMES, A. S.; PANDA, S. K.; GAN, R.-,Y. (Ed.). Indigenous fermented Food for tropics. Academic Press, 2023. cap. 1, p. 1-12.
DOI:  https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98341-9.00003-7
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Fermentation is the oldest form of biotechnology process borne out of the need to extend the keeping quality of food materials. These subsequently derived fermented food products are consumed daily, and the three major continents of the tropics (Africa, Asia, and South America) have the richest diversity of these food products in the globe. These fermented foods are vital to the survival of inhabitants of these regions, providing staples, used as adjuncts, part of diets, and also represent part of the culture and heritage of tropical nations. This chapter briefly provides an insight into these food products available in Africa, Asia, and South America, with a description of the contents of the different sections in the book
Palavras-Chave:  African foods; Asian foods; Indigenous foods; South American foods; Tropics fermentation.
Thesaurus NAL:  Beverages; Fermented foods; Food technology.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA15488 - 1UPCPL - DD
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