|
|
Registros recuperados : 9 | |
9. |  | RANA, R. B.; CHAUDHARY, P.; GUACHAN, D.; KHATIWADA, S. P.; STHAPIT, B. R.; SUBEDI, A.; UPADHYAY, M. P.; JARVIS, D. I. In situ crop conservation: findings of agro-ecological , crop diversity and socio-economic baseline survey of Kachorwa eco-site, Bara, Nepal: baseline report. Rome: NARC: LI-BIRD: IPGRI, 2000. 81 p. (NP Working Paper nº.1/2000). Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|   |
Registros recuperados : 9 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | GUILD, G.; PARKES, E.; NUTTI, M. R.; PALACIOS-ROJAS, N.; STANGOULIS, J. High-through put measurement methodologies for developing nutrient-dense crops. African Journal Food Agriculture, Nutrition and Development, v. 17, n. 2, p. 11941-11954, 2017. Special Issue devoted to BiofortificationTipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
2. |  | MENKIR, A.; PALACIOS-ROJAS, N.; ALAMU, O.; PAES, M. C. D.; DHLIWAYO, T.; MAZIYA-DIXON, B.; MENGESHA, W.; NDHLELA, T.; GUIMARAES, P. E. de O.; PIXLEY, K.; ROCHEFORD, T. Vitamin A-biofortified maize: exploiting native genetic variation for nutrient enrichment. Bonn: The Crop Trust, 2018. 4 p. (Science Brief: Biofortification, 2).Tipo: Folder/Folheto/Cartilha |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|