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Registros recuperados : 43 | |
5. | | BORATO, C. E.; LEITE, F. L.; OLIVEIRA JR, O. N.; MATTOSO, L. H. C. Efficient taste sensors made of bare metal electrodes. Sensor Letters, University Park, Pennsylvania, v. 4, n. 2, p. 1-5, 2006. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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6. | | WILSON, D. W.; IBAÑEZ, G.; MATERÓN, E.; CORREA, D. S.; OLIVEIRA JR. O. N. Magnetic nanoparticles modified with L-Lysine and Melittin as recognition system in the detection of pathogenic bacteria in food samples. In: BRAZIL MRS MEETING - SBPMAT, 17, 2018, Natal, RN. Proceedings... Natal, RN: SBPMat, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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9. | | RIUL JR, A.; DHANABALAN, A.; MATTOSO, L. H. C.; SOUZA, L. M. de; TICIANELLI, E. A.; OLIVEIRA JR, O. N. Characterization of 16-mer polyaniline composite Lamgmuir-blodgett films. Thin solid films, Lausanne, v. 327/329, p. 576-580, 1998. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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15. | | CARVALHO, E. R.; CONSOLIN FILHO, N.; FIRMINO, A.; OLIVEIRA JR, O. N.; MATTOSO, L. H. C.; MARTIN-NETO, L. Sensorial system to detect chloroform in water. Sensor Letters, University Park, Pennsylvania, v. 4, n. 2, p. 1-6, 2006. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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16. | | RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; DI TOMMAZO, R.; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FONSECA, F. J.; OLIVEIRA JR. O. N.; TAYLOR, D. M.; MATTOSO, L. H. C. Artificial taste sensor: efficient combination of sensors made rom langmuir-blodget films of conducting polymers and a ruthenium complex and self-assembled films of na azobenzene-containing polymer. Langmuir, Washington, v.18, n.1, p.239-245, 2001. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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19. | | SOARES, J. C.; SOARES, A. C.; ANGELIM, M. K. S. C.; PROENÇA-MODENA, J. L.; VIEIRA, P. M. M.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA JR, O. N. Diagnostics of SARS-CoV-2 infection using electrical impedance spectroscopy with an immunosensor to detect the spike protein. Talanta, v. 239, 123076, 2022. 1 - 7 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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20. | | SOARES, A. C.; SOARES, J. C.; RODRIGUES, V. C.; BRANDAO, H. de M.; OLIVEIRA JR, O. N.; MATTOSO, L. H. C. Biossensores microfluidicos aplicados na detecção de mastite em gados leiteiros. In: SIMPÓSIO NACIONAL DE INSTRUMENTAÇÃO AGROPECUÁRIA, 4., 2019, São Carlos, SP. Ciência, inovação e mercado: anais. São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação, 2019. Editores: Paulino Ribeiro Villas-Boas, Maria Alice Martins, Débora Marcondes Bastos Pereira Milori, Ladislau Martin Neto. SIAGRO 2019. 651-653 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 43 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Café. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
24/01/2013 |
Data da última atualização: |
24/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PAGIATTO, N. F.; IVAMOTO, S. T.; SERA, T.; KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. S.; CHARMETANT, P.; LEROY, T.; DOMINGUES, D.; PEREIRA, L. F. P. |
Afiliação: |
NATÁLIA F. PAGIATTO, IAPAR/UEL; SUZANA T. IVAMOTO, IAPAR; TUMORU SERA, IAPAR; CÍNTIA S. G. KITZBERGER, IAPAR; MARIA B. S. SCHOLZ, IAPAR; PIERRE CHAMETANT, CIRAD/UMR/AGAP; THIERRY LEROY, CIRAD/UMR/AGAP; DOUGLAS DOMINGUES, IAPAR; LUIZ FILIPE PROTASIO PEREIRA, SAPC. |
Título: |
Evaluation of kahweol and cafestol levels in Ethiopian Coffea arabica L. accessions grown in Brazil. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. |
Páginas: |
p. 217 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
As a consequence of their botanic characteristic and domestication process, the genetic diversity of cultivated Arabica coffee genotypes is extremely narrow. A higher phenotypic and molecular variability is observed in the Ethiopian coffee accessions making these genotypes a valuable resource for breeding. Lipids are an important component of coffee beverage flavor and aroma. Coffee oil is rich in diterpenes of the kaurane family, mainly cafestol (Caf) and kahweol (Kah), which have increasingly received attention due to their physiological effects in human health. |
Thesagro: |
Coffea Arábica. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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