Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 19
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoGILL, D. R.; OWENS, F. N. Alfalfa vs cottonseed hulls for starting cattle on high concentrate rations. In: OKLAHOMA STATE UNIVERSITY AND USDA-SEA-AR. AGRICULTURAL EXPERIMENT STATION. Animal science research report: beef and dairy cattle, swine, sheep and their products. Oklahoma, 1982. p.138-140

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoOWENS, F. N.; BERGEN, W. G. Nitrogen metabolism of ruminant animals: historical perspective, current understanding and future implications. Journal of Animal Science, v.57, suppl.2, p.498-518, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, H.; SAHLU, T.; OWENS, F. N. Efeito "bypass" da suplementacao de DL-methionina sobre a composicao dos aminoacidos livres no plasma. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 34., 1997, Juiz de Fora. Anais... Juiz de Fora: SBZ, 1997. p.394-396. v.1

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, H.; SAHLU, T.; OWENS, F. N. Efeito da inclusao de enxofre na composicao dos amino acidos das bacterias isoladas do rumen. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 34., 1997, Juiz de Fora. Anais... Juiz de Fora: SBZ, 1997. p.146-148. v.1

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
5.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, H.; SAHLU, T.; OWENS, F. N. Efeito da inclusao de enxofre na composicao dos amino acidos das bacterias isoladas do rumen. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 34., 1997, Juiz de Fora, MG. Anais... Juiz de Fora: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 1997. v.1. p.146-147.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
6.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, C.; SAHLU, T.; OWENS, F. N. Efeito da inclusao de metionina no desempenho de caprinos. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 34., 1997, Juiz de Fora, MG. Anais... Juiz de Fora: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 1997. v.1. p.397-399.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
7.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, H.; SAHLU, T.; OWENS, F. N. Efeito da inclusao de metionina no desempenho de caprinos. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 34., 1997, Juiz de Fora. Anais... Juiz de Fora: SBZ, 1997. p.397-399. v.1

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
8.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, H.; SAHLU, T.; OWENS, F. N. Plasma amino acid and ruminal responses o supplemental DL-methionine in feed or drinking water by adults Angora goats. Journal Animal Science, Champaign, v.76, supp.1, p.344, 1998.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
9.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, H.; OWENS, F. N.; SAHLU, T. Supplemental dr-methionine in drinking water for angora goats. Jounal of Animal Science, Champaign, v.72, supl.1, p.194, 1994. p.194

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
10.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, H.; SAHLU, T.; OWENS, F. N. Growing angora goat responses to dietary sulfur and DL-methionine in drinking water. Journal Animal Science, Champaign, v.76, supp.1, p.345, 1998.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
11.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, H.; SAHLU, T.; OWENS, F. N. The influence of adding methionine to the drinking water or to feed on the growth rate of mohair by Angora kids goats. Journal Animal Science, Champaign, v.76, supp.1, p.344, 1998.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
12.Imagem marcado/desmarcadoOWENS, F. N.; GILL, D. R.; MARTIN, J. J.; HILLIER, J. C.; WILLIAMS, D. E. Cattle breeds, feedlot performance and carcass characteristics. In: OKLAHOMA STATE UNIVERSITY AND USDA. AGRICULTURAL EXPERIMENT STATION. Animal science research report: beef and dairy cattle, swine, sheep, poultry and their products. Oklahoma, 1979. p.08-11

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
13.Imagem marcado/desmarcadoHALE, D. S.; WALTERS, L. E.; HINTZ, R. L.; OWENS, F. N. Development of a systems analysis model for lean beef production. In: OKLAHOMA STATE UNIVERSITY AND USDA-SEA-AR. AGRICULTURAL EXPERIMENT STATION. Animal science research report: beef and dairy cattle, swine, sheep and their products. Oklahoma, 1982. p.329-330

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
14.Imagem marcado/desmarcadoPAPAS, A.; HALL, G. A.; HATFIELD, E. E.; OWENS, F. N. Response of lambs to oral or abomasal supplementation of methionine hydroxy analog or methionine. The Journal of Nutrition, v. 104, n. 6, p. 653-659, Jun. 1974.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
15.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, H.; OWENS, F. N.; PUCHALA, R.; SAHLU, T.; QI, K. Effects of supplemental sulfur on amino acid composition of ruminal bacteria isolated from goats. Journal Animal Science, Champaign, v.76, supp.1, p.344, 1998.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
16.Imagem marcado/desmarcadoRICHEY, E. J.; GILL, D. R.; OWENS, F. N.; LUSBY, K. S. Protein vs energy in receiving diets for stocker cattle. In: OKLAHOMA STATE UNIVERSITY AND USDA-SEA-AR. AGRICULTURAL EXPERIMENT STATION. Animal science research report: beef and dairy cattle, swine, sheep and their products. Oklahoma, 1982. p.81-82

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
17.Imagem marcado/desmarcadoANDRAE, J. G.; HUNT, C. W.; DUCKETT, S. K.; KENNINGTON, L. R.; FENG, P.; OWENS, F. N.; SODERLUND, S. Effect of high-oil corn on growth performance, diet digestibility, and energy content of finishing diets fed to beef cattle. Journal of Animal Science, v. 78, p. 2257-2262, 2000.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
18.Imagem marcado/desmarcadoHILL, W. J.; SECRIST, D. S.; OWENS, F. N.; STRASIA, C. A.; GILL, D. R.; BASALAN, M.; JOHNSON, A. B. Effects of trace mineral supplements on performance of feedlot steers. Animal Science Research Report, p.153-163, Dec., 1996.

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
19.Imagem marcado/desmarcadoGOUVEA, V. N.; BATISTEL, F.; SOUZA, J.; CHAGAS, L. J.; SITTA, C.; CAMPANILI, P. R. B.; GALVANI, D. B.; PIRES, A. V.; OWENS, F. N.; SANTOS, F. A. P. Flint corn grain processing and citrus pulp level in finishing diets for feedlot cattle. Journal of Animal Science, v. 94, n. 2, p. 665-677, Feb. 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 19
Primeira ... 1 ... Última






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Caprinos e Ovinos. Para informações adicionais entre em contato com cnpc.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  05/04/2019
Data da última atualização:  05/04/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  GOUVEA, V. N.; BATISTEL, F.; SOUZA, J.; CHAGAS, L. J.; SITTA, C.; CAMPANILI, P. R. B.; GALVANI, D. B.; PIRES, A. V.; OWENS, F. N.; SANTOS, F. A. P.
Afiliação:  USP/ESALQ - Piracicaba, SP, Brazil; USP/ESALQ - Piracicaba, SP, Brazil; USP/ESALQ - Piracicaba, SP, Brazil; USP/ESALQ - Piracicaba, SP, Brazil; USP/ESALQ - Piracicaba, SP, Brazil; USP/ESALQ - Piracicaba, SP, Brazil; DIEGO BARCELOS GALVANI, CNPC; USP/ESALQ - Piracicaba, SP, Brazil; DuPont Pioneer - USA; USP/ESALQ - Piracicaba, SP, Brazil.
Título:  Flint corn grain processing and citrus pulp level in finishing diets for feedlot cattle.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  Journal of Animal Science, v. 94, n. 2, p. 665-677, Feb. 2016.
DOI:  10.2527/jas.2015-9459
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: Four trials were conducted to evaluate the effects of flint corn processing and the replacement of corn with citrus pulp (CiP) in diets for Nellore feedlot cattle. In a 103-d finishing trial, 216 Nellore bulls (350 ± 24 kg initial BW) were used in a randomized complete block design with a 2 × 4 factorial arrangement of treatments. Factors included 2 processing methods, either ground corn (GC) or steam-flaked corn (FC), with CiP replacing each corn type at 4 levels (0, 25, 50, and 75% of DM). All diets contained 12% sugarcane bagasse and 88% concentrate (DM basis). Treatments were also evaluated in metabolism trials, in which 10 ruminally cannulated Nellore steers (389 ± 37 kg) were assigned to 2 independent but simultaneous 5 × 5 Latin squares, each using 1 method of corn processing (GC and FC). Interactions ( < 0.05) between corn processing and CiP inclusion level were observed for final BW, DMI, ADG, G:F, and HCW. With FC-based diets, added CiP linearly decreased final BW ( = 0.04), whereas with GC-based diets, added CiP quadratically increased final BW ( = 0.002). With FC-based diets, the inclusion of CiP linearly increased DMI ( = 0.03) and linearly decreased ADG ( = 0.03) and G:F ( = 0.001). Increasing CiP in GC-based diets quadratically increased DMI ( = 0.001), ADG ( = 0.005), and HCW ( = 0.003). In FC-based diets, CiP inclusion had no effect on HCW ( = 0.21). Dressing percent, LM area, and 12th-rib fat were not affected by diet ( ? 0.05). For steers fed GC ... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Animal Nutritional Physiological Phenomena; Ruminal parameters.
Thesagro:  Zea Mays.
Thesaurus NAL:  Animal feeding; Animal nutrition; Bagasse; Beef cattle; Byproducts; Cellulose; Dietary minerals; Food handling; Gas production (biological); Pectins; Ruminant nutrition; Starch; Steam.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPC39038 - 1UPCAP - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional