|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
10/12/2018 |
Data da última atualização: |
20/12/2018 |
Tipo da produção científica: |
Orientação de Tese de Pós-Graduação |
Autoria: |
STUMPF, F. R. |
Afiliação: |
Fabio Rios Stumpf, UFRRJ. |
Título: |
Adoção de sistemas integrados de gestão (ERP): potencialidades e restrições nas micro e pequenas empresas brasileiras. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
2018. |
Páginas: |
79 f. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Dissertação (Mestrado em Gestão e Estratégia). Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro, Instituto de Tecnologia. Seropédica. Orientador: Andre Yves Cribb (CTAA). |
Palavras-Chave: |
Adoção de Tecnologia; ERP; Micro e Pequenas Empresas; MPE; Sistema Integrado de Gestão. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/188121/1/Dissertacao-Mestrado-Gestao-e-Estrategia-Fabio-Rios-Stumpf-Final-mesmo-2.pdf
|
Marc: |
LEADER 00720nam a2200181 a 4500 001 2101126 005 2018-12-20 008 2018 bl uuuu m 00u1 u #d 100 1 $aSTUMPF, F. R. 245 $aAdoção de sistemas integrados de gestão (ERP)$bpotencialidades e restrições nas micro e pequenas empresas brasileiras.$h[electronic resource] 260 $a2018.$c2018 300 $a79 f. 500 $aDissertação (Mestrado em Gestão e Estratégia). Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro, Instituto de Tecnologia. Seropédica. Orientador: Andre Yves Cribb (CTAA). 653 $aAdoção de Tecnologia 653 $aERP 653 $aMicro e Pequenas Empresas 653 $aMPE 653 $aSistema Integrado de Gestão
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Suínos e Aves. Para informações adicionais entre em contato com cnpsa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
18/12/2017 |
Data da última atualização: |
18/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
MARTINS, F. M.; TRIENEKENS, J.; OMTA, O. |
Afiliação: |
FRANCO MULLER MARTINS, CNPSA; JACQUES TRIENEKENS; ONNO OMTA. |
Título: |
Differences in quality governance: the case of the brazilian pork chain. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
British Food Journal, v. 119, n. 12, 2017. |
DOI: |
10.1108/BFJ-09-2016-0418 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Literature on food chains has shown how developments such as food crises (i.e. in food safety) and changes in consumer preferences have affected a fast development of regulations, quality standards and certification schemes. These have increasingly challenged food chains to implement quality management systems in order to deliver high quality food and comply with new information requirements on their production processes. (Theuvsen et al., 2007; Heyder et al., 2010; Trienekens et al.,2012). Especially from the early 2000s, a rapid growth of food quality standards and changes in food regulations has occurred. New quality demands also imply new coordination arrangements between buyers and suppliers in these chains. Food companies (slaughterhouses, processors) in the Brazilian pork chain have developed a wide range of coordination mechanisms with their suppliers in order to comply with the quality requirements set by public and private parties. |
Palavras-Chave: |
Brasil. |
Thesagro: |
Cadeia alimentar; Carne; Suíno. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01520naa a2200205 a 4500 001 2082752 005 2017-12-18 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1108/BFJ-09-2016-0418$2DOI 100 1 $aMARTINS, F. M. 245 $aDifferences in quality governance$bthe case of the brazilian pork chain.$h[electronic resource] 260 $c2017 520 $aLiterature on food chains has shown how developments such as food crises (i.e. in food safety) and changes in consumer preferences have affected a fast development of regulations, quality standards and certification schemes. These have increasingly challenged food chains to implement quality management systems in order to deliver high quality food and comply with new information requirements on their production processes. (Theuvsen et al., 2007; Heyder et al., 2010; Trienekens et al.,2012). Especially from the early 2000s, a rapid growth of food quality standards and changes in food regulations has occurred. New quality demands also imply new coordination arrangements between buyers and suppliers in these chains. Food companies (slaughterhouses, processors) in the Brazilian pork chain have developed a wide range of coordination mechanisms with their suppliers in order to comply with the quality requirements set by public and private parties. 650 $aCadeia alimentar 650 $aCarne 650 $aSuíno 653 $aBrasil 700 1 $aTRIENEKENS, J. 700 1 $aOMTA, O. 773 $tBritish Food Journal$gv. 119, n. 12, 2017.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|