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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
07/02/2008 |
Data da última atualização: |
09/08/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
LACORTE, C.; LOHUIS, H.; GOLDBACH, R.; PRINS, M. |
Afiliação: |
Cristiano Castro Lacorte, Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Hendrikus Lohuis, Wageningen University; Rob Goldbach, Wageningen University; Marcel Prins, Wageningen University. |
Título: |
Assessing the expression of chicken anemia virus proteins in plants. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
Virus Research, v. 129, p. 80-86, 2007. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Frangos. |
Thesagro: |
Anemia; Vacina; Vírus. |
Thesaurus Nal: |
Chicken anemia virus. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/187736/1/1-s2.0-S0168170207002341-main.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia (CENARGEN) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
26/08/2011 |
Data da última atualização: |
09/05/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
RUFINO, M. do S. M.; PÉREZ-JIMÉNEZ, J.; ARRANZ, S.; ALVES, R. E.; BRITO, E. S. de; OLIVEIRA, M. S. P.; SAURA-CALIXTO, F. |
Afiliação: |
Maria do Socorro M. Rufino, UFERSA; Jara Pérez-Jiménez, ICTAN-CSIS; Sara Arranz, ICTAN-CSIS; RICARDO ELESBAO ALVES, CNPAT; EDY SOUSA DE BRITO, CNPAT; Maria S. P. Oliveira; Fulgencio Saura-Calixto, ICTAN-CSIS. |
Título: |
Açaí (Euterpe oleraceae) 'BRS Pará': A tropical fruit source of antioxidant dietary fiber and high antioxidant capacity oil. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, v. 44, n. 7, p. 2100-2106, 2011. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This article reports a study of the concentrations of dietary fiber (DF) and antioxidant capacity in fruits (pulp and oil) of a new açaí (Euterpe oleraceae) cultivar??BRS-Pará?, with a view to determine the possibility of using it as a source of antioxidants in functional foods or dietary supplements. Results show that ?BRS-Pará? açaí fruits has a high content of DF (71% dry matter) and oil (20.82%) as well as a high antioxidant capacity in both defatted matter and oil. ?BRS-Pará? Açaí fruits can be considered as an excellent source of antioxidant dietary fiber. Antioxidant capacity of açaí ?BRS-Pará? oil by DPPH assay was higher (EC50 = 646.3 g/g DPPH) than extra virgin olive oil (EC50 = 2057.27 g/g DPPH). These features provide açaí ?BRS-Pará? fruits with considerable potential for nutritional and health applications. |
Palavras-Chave: |
Euterpe oleraceae; Oil. |
Thesagro: |
Açaí; Antioxidante; Óleo. |
Categoria do assunto: |
-- F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/42181/1/AA111005.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/40580/1/sdarticle.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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