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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | REIS, A. V.; GUILHERME, M. R.; MATTOSO, L. H. C.; RUBIRA, A. F.; TAMBOURGI, E. B.; MUNIZ, E. C. Nanometer- and submicrometer-sized hollow spheres of chondroitin sulfate as a potential formulation strategy for anti- inflammatory encapsulation. Pharmaceutical research, New York, v. 26, n. 2, p. 438-444, 2009. DOI: 10.1007/s11095-008-9732-y. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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2. |  | REIS, A. V.; GUILHERME, M. R.; MOIA, T. A.; MATTOSO, L. H. C.; MUNIZ, E. C.; TAMBOURGI, E. B. Synthesis and characterization of a starch-modified hydrogel as potential carrier for drug delivery system. Journal of polymer science: Part A: Polymer chemistry, New York, v. 46, p. 2567-2574, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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3. |  | REIS, A. V.; GUILHERME, M. R.; PAULINO, A. T.; MUNIZ, E. C.; MATTOSO, L. H. C.; TAMBOURGI, E. B. Synthesis of hollw-structured nano- and microspheres from pectin in a nanodroplet emulsion. Langmuir, Washington, v. 25, p. 2473-2478, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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4. |  | GUILHERME, M. R.; MOIA, T. A.; REIS, A. V.; PAULINO, A. T.; RUBIRA, A. F.; MATTOSO, L. H. C.; MUNIZ, E. C.; TAMBOURGI, E. B. Synthesis and water absorption transport mechanism of a pH-Sensitive polymer network structured on vinyl-functionalized pectin. Biomacromolecules, Washington, v. 10, p. 190-196, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | OLIVEIRA, L. R. S.; NEUMANN, B. C.; RIBEIRO, B. M.; PONTES, R. G. M. S. de; WERNECK, J. O. S. Atividade da proteína vip3a de uma estirpe de Bacillus thuringiensis contra insetos lepidópteros. In: ENCONTRO DO TALENTO ESTUDANTIL DA EMBRAPA RECURSOS GENÉTICOS E BIOTECNOLOGIA, 15., 2010, Brasília, DF. Anais: resumos dos trabalhos. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2010. Resumo 059.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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2. |  | MACIEL, D. L.; VARGAS, J. A. C.; MEZZOMO, R.; GAMA, M. A. S. da; LEITE, L. C.; CASTRO, I. R. R. de; OLIVEIRA, L. R. S.; FARIAS, M. L. C.; LUZ, W. B. dos S.; ALVES, K. S. Physicochemical, nutritional, and sensory attributes of 1 Minas frescal cheese from grazing cows fed a supplement containing different levels of babassu coconut (Orbignya speciosa). International Dairy Journal, v. 127, 105176, 2022. Publicado online em: 1 set. 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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3. |  | CASTRO, I. R. R. de; MACIEL, D. L.; VARGAS, J. A. C.; GOMES, D. I.; MACIEL, R. P.; MEZZOMO, R.; GAMA, M. A. S. da; OLIVEIRA, L. R. S.; GALVÃO, L. T. O.; PEREIRA, K. da S.; ALVES, K. S. Nutrient utilization, performance, and milk fatty acid composition of grazing cows fed supplements with babassu coconut. Tropical Animal Health and Production, v. 53, 433, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 3 | |
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