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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMALUF, M. P. Genomic tools for the development of engineered Meloidogyne-resistant Coffee cultivars. In: SOUZA, R. M. (Ed.). Plant-parasitic nematodes of coffee. Springer Science, 2008.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMALUF, M. P. Identificação e validação de marcadores moleculares para seleção assistida de cafeeiros com teores reduzidos de cafeína. Brasília, DF: Embrapa Café, 2022. 16 p. PDF. (Embrapa Café. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 5).

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3.Imagem marcado/desmarcadoMALUF, M. P.; GUERREIRO FILHO, O. Avaliação fenológica de frutos de café a partir da quantificação da expressão de genes marcadores - proposta de uma ferramenta complementar. Brasília, DF: Embrapa Café, 2011 30 p. (Embrapa Café. Documentos, 8).

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4.Imagem marcado/desmarcadoFERNANDEZ, D.; RAMIRO, D.; MALUF, M. P. Phylogenetic analysis of the WRKY transcription factors gene superfamily in coffee plants. In:INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 21., 2006, Montpellier, France. Table of contents... Montpellier, France: Association for Science and Information on Coffee, 2007. 1 CD-ROM.

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5.Imagem marcado/desmarcadoORSI, C. H.; MALUF, M. P.; GONÇALVES, W. Análise da expressão de sequências de genes tipo RGA em espécies de Coffea resistentes e susceptíveis ao nematóide Meloidogyne exigua. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 3., 2003, Porto Seguro. Resumos... Brasília, DF: Embrapa Café, 2003.

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6.Imagem marcado/desmarcadoGASPARI-PEZZOPANE, C. de; MALUF, M. P.; GUERREIRO FILHO, O. Caracterização de genes expressos durante o crescimento e maturação de frutos de café. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 5., 2007, Águas de Lindóia. Anais. Brasília, DF: Embrapa Café, 2007.

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7.Imagem marcado/desmarcadoSILVESTRINI, M.; MALUF, M. P.; GUERREIRO-FILHO, O.; GONÇALVES, W. Expressão de genes de resistência em resposta à infecção por nematóides. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 4., 2005, Londrina. Anais... Brasília, DF: Embrapa Café, 2005.

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8.Imagem marcado/desmarcadoPINTO, F. de O.; MALUF, M. P.; GUERREIRO-FILHO, O. Study of simple sequence repeat markers from coffee expressed sequences associated to leaf miner resistance. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v.42, n. 3, p.377-384, mar. 2007.

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9.Imagem marcado/desmarcadoSCHENK, J. C. M.; CARDOSO, D. C.; MALUF, M. P.; PADILHA, L. Seleção de genes endógenos para análise de qRT-PCR em sementes de café. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 8., 2013, Salvador. Sustentabilidade e inclusão Social. Brasília, DF: Embrapa Café, 2013.

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10.Imagem marcado/desmarcadoMARTARELLO, F. H. H.; GUERREIRO-FILHO, O.; SALVA, T. J. G.; MALUF, M. P. Biochemical characterization of resistant and susceptible coffee plants to the coffee leaf miner (Leucoptera coffeella). In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 22., 2008, Campinas.

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11.Imagem marcado/desmarcadoMARTARELLO, F. H. H.; GUERREIRO-FILHO, O.; SALVA, T. J. G.; MALUF, M. P. Biochemical characterization of resistant and susceptible coffee plants to the coffee leaf miner (Leucoptera coffeella). In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 22., 2008, Campinas.

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12.Imagem marcado/desmarcadoBRANDALISE, M.; SEVERINO, F. E.; MALUF, M. P.; MAIA, I. G. The promoter of a gene encoding an isoflavon reductase-like protein in coffee (Coffea arabica) drives a stress-responsive expression in leaves. In.: PLANT CELL REPORTS, v. 28, p. 1699-1708, 2009.

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13.Imagem marcado/desmarcadoGUERREIRO-FILHO, O.; PADILHA, L.; MALUF, M. P.; RODRIGUES, L. M. R. Estratégias biotecnológicas e genômicas no melhoramento do cafeeiro. O agronômico, v.72, 2020.

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14.Imagem marcado/desmarcadoRAMIRO, D. A.; TOMA-BRAGHINI, M.; PETITOT, A. -S.; MALUF, M. P.; FERNANDEZ, D. Use of leaf-disk technique for gene expression analysis of the coffee responses to Hemileia vastatrix Infection. In:INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 21., 2006, Montpellier, France. Table of contents... Montpellier, France: Association for Science and Information on Coffee, 2007. 1 CD-ROM.

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15.Imagem marcado/desmarcadoRAMIRO, D. A.; ESCOUTE, J.; PETITOT, A.-S.; MALUF, M. P.; FERNANDEZ, D. Early haustoria development in coffee (Coffea arabica) - rust (hemileia vastatrix) interaction. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 22. 2008, Campinas, São Paulo, Brazil.

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16.Imagem marcado/desmarcadoRAMIRO, D. A.; ESCOUTE, J.; PETITOT, A.-S.; NICOLE, M.; MALUF, M. P.; FERNANDEZ, D. Biphasic haustorial differentiation of coffee rust (Hemileia vastatrix race II) associated with defense responses in resistant and susceptible coffee cultivars. In.: PLANT PATHOLOGY, v. 58, p. 944-955, 2009.

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17.Imagem marcado/desmarcadoPADILHA, L.; MARTINATI, J. C.; GUERREIRO FILHO, O.; MALUF, M. P. Checagem da pureza genética de amostras de café bourbon por meio de marcador microssatélite. Brasília, DF: Embrapa Café, 2022. 24 p. PDF. (Embrapa Café. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 6).

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18.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, A. S. de; MOLINA, J. V. D.; GUERREIRO FILHO, O.; MALUF, M. P. Caracterização de marcador do tipo EST-SSR associado com resistência ao bicho-mineiro. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 6., 2009, Vitória. Inovação científica, competitividade e mudanças climáticas: anais... Vitória: Consórcio Pesquisa Café, 2009.

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19.Imagem marcado/desmarcadoBRANDALISE, M.; MALUF, M. P.; GUERREIRO FILHO, O.; GONÇALVES, W.; MAIA, I. de G. Caracterização de genes com expressão tecido-específica em raiz e folha de Coffea arabica. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 4., 2005, Londrina. Anais... Brasília, DF: Embrapa Café, 2005.

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20.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, A. S. de; GOMES, L. H. M.; GOLDMAN, M. H. S.; MALUF, M. P. Caracterização de genes MADS em acessos de Coffea. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 5., 2007, Águas de Lindóia, SP. Anais... Brasília, DF: Embrapa Café, 2007.

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Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  01/03/2022
Data da última atualização:  01/03/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  OLIVEIRA, L. L.; SANCHEZ, B. A. O.; CELESTINO, I. C.; CELESTINO, S. M. C.; ALENCAR, E. R.; COSTA, A. M.
Afiliação:  LÍVIA DE LACERDA DE OLIVEIRA; BEATRIZ ALEJANDRA ORTEGA SANCHEZ; ISADORA COSTA CELESTINO; SONIA MARIA COSTA CELESTINO, CPAC; ERNANDES RODRIGUES DE ALENCAR; ANA MARIA COSTA, CPAC.
Título:  Shelf life and retention of bioactive compounds in storage of pasteurized Passiflora setacea pulp, an exotic fruit from Brazilian savannah.
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  LWT: Food Science and Technology, n. 159, 2022.
Páginas:  8 p.
DOI:  https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113202
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  We estimated the shelf life of pasteurized Passiflora setacea pulp, by accelerated tests based on microbiological, nutritional, functional, and sensory variables. The pulp was pasteurized using the binomial of 82 ◦C/20 s and stored at 25, 35, and 45 ◦C. The quality of the pulp was evaluated at the beginning of storage and every two days, up to 12 days. Vitamin C, flavonoids, ORAC and FRAP antioxidant activity, sensory and microbiological evaluations were carried out. On the last day of the accelerated tests, pasteurized pulp had counts of <1.0 CFU/g, 6.70 CFU/g, and 6.30 CFU/g of molds and yeasts, for temperatures of 25 ◦C, 35 ◦C, and 45 ◦C, respectively. The estimated shelf-life values at 5 and -15 ◦C ranged from 13.4 to 18.3 days for vitexin, to 60.5 and 184 days, for acceptance.
Palavras-Chave:  Armazenagem; Cinética de reação; Validade.
Thesagro:  Maracujá; Passifloraceae; Pasteurização.
Thesaurus NAL:  Passion fruits; Pasteurization; Reaction kinetics; Storage.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/232046/1/Sonia-Shelf-life-and-retention-of-bioactive-compounds.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
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CPAC37228 - 1UPCAP - DDDIGITALDIGITAL
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