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| Registros recuperados : 9 | |
| 5. |  | RIET-CORREA, G.; TERRA, F. F.; SCHILD, A. L.; RIET-CORREA, F.; BARROS, S. S. de. Intoxicação experimental por Tetrapterys multiglandulosa (Malpighiaceae) em ovinos. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 25, n. 2, p.91-96, abr./jun. 2005.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| 7. |  | VASCONCELOS, R. O.; BARROS, S. S. de; RUSSOWSKI, D.; GRANDO, S. M.; IRIGOYEN, L. F. Arterial diffuse intimal thickening associated with enzootic calcinosis of sheep. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 18, n. 1, p. 9-15, 1998.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| 9. |  | TOKARNIA, C. H.; PEIXOTO, P. V.; DÖBEREINER, Jürgen; BARROS, S. S. de; RIET-CORREA, F. O surto de peste suína africana ocorrido em 1978 no município de Paracambi, Rio de Janeiro. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 24, n. 4, p. 223-238, out./dez. 2004. The outbreak of African swine fever which ocurred in 1978 in the country of Paracambi, Rio de Janeiro, Brazil.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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| Registros recuperados : 9 | |
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| Registros recuperados : 14 | |
| 7. |  | DUARTE, I. de A. E.; MILENKOVIC, D.; BORGES, T. K. dos S.; ROSA, A. J. de M.; MORAND, C.; OLIVEIRA, L. de L. de; COSTA, A. M. Acute Effects of the Consumption of Passiflora setacea Juice on Metabolic Risk Factors and Gene Expression Profile in Humans. Nutrients, v. 12, n. 1104, 2020. 20 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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| 8. |  | D'ABADIA, A. C. A.; COSTA, A. M.; FALEIRO, F. G.; RINALDI, M. M.; OLIVEIRA, L. de L. de; MALAQUIAS, J. V. Determination of the maturation stage and characteristics of the fruits of two populations of Passiflora cincinnata Mast. Revista Caatinga, v. 33, n. 2, p. 349-360, abr./ jun., 2020. p. 349-360| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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| 9. |  | OLIVEIRA, L. de L. de; OLIVEIRA, G. T. de; ALENCAR, E. R. de; QUEIROZ, V. A. V.; FIGUEIREDO, L. F. de A. Physical, chemical, and antioxidant analysis of sorghum grain and flour from five hybrids to determine the drivers of liking of gluten-free sorghum breads. LWT. Food Science and Technology, 153, 112407, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 13. |  | OLIVEIRA, L. de L. de; ORLANDIN, L. C. de; AGUIAR, L. A. de; QUEIROZ, V. A. V.; ZANDONADI, R. P.; BOTELHO, R. B. A.; FIGUEIREDO, L. F. de A. Gluten-free sorghum pasta: composition and sensory evaluation with different sorghum hybrids. Foods, v. 11, 3124, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 14. |  | LOZADA, M. I. O.; MALDONADE, I. R.; RODRIGUES, D. B.; SANTOS, D. S.; SANCHEZ, B. A. O.; SOUZA, P. E. N. de; LONGO, J. P.; AMARO, G. B.; OLIVEIRA, L. de L. de. Physicochemical characterization and nano-emulsification of three species of pumpkin seed oils with focus on their physical stability. Food Chemistry, v. 343, n. 1, 2021. 128512.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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| Registros recuperados : 14 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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