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Registros recuperados : 174 | |
82. | | CHAVES, L. G.; MIRANDA, G. V.; SOUZA, L. V. de; GOMES, O. P.; OLIVEIRA, J. S. e. Parental commercial maize selection for silage production. Revista Brasileira de Milho e Sorgo, Sete Lagoas, v. 7, n. 2, p. 183-194, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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85. | | CEDROLA, F.; ROSSI, M.; LOPES, R. P. X.; RIBEIRO, M. T.; OLIVEIRA, J. S. e; D'AGOSTO, M. Glicerina bruta na dieta de vacas em lactação e seus efeitos sobre os protozoários ciliados ruminais. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 49., 2012, Brasília. A produção animal no mundo em transformação: anais. Brasília, DF: SBZ, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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87. | | OLIVEIRA, J. S. e; FRANÇA, A. B.; MADEIRO, A. S.; LOPES, F. C. F.; MORENZ, M. J. F. Frações de carboidratos da silagem de milho com adição de glicerina bruta. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 12.; WORKSHOP DE POLÍTICAS PÚBLICAS, 12.; SIMPÓSIO DE SUSTENTABILIDADE DA ATIVIDADE LEITEIRA, 13., 2013, Porto Velho. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2013. 3 p. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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89. | | CARNEIRO, J. da C.; OLIVEIRA, J. S. e; LIMA, J. C. F.; RIBEIRO, M. T.; CARMO, A. L. M. Effect of the inclusion of glycerin on organic acids production in corn silage. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FORAGE QUALITY AND CONSERVATION, 3., 2013, Campinas, SP. Proceedings. Piracicaba: FEALQ, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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92. | | OLIVEIRA, J. S. e; FRANÇA, A. B.; MADEIRO, A. S.; LOPES, F. C. F.; MORENZ, M. J. F. Concentrações plasmáticas de glicose e ácidos graxos não esterificados em vacas em lactação alimentadas com silagem de milho com adição de glicerina bruta. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 12.; WORKSHOP DE POLÍTICAS PÚBLICAS, 12.; SIMPÓSIO DE SUSTENTABILIDADE DA ATIVIDADE LEITEIRA, 13., 2013, Porto Velho. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2013. 3 p. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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96. | | PEREIRA, A. V.; LEDO, F. J. da S.; AUAD, A. M.; SOUZA SOBRINHO, F. de; OLIVEIRA, J. S. e. Desenvolvimento de cultivares de capim-elefante, de propagação vegetativa e por sementes, adaptadas a diferentes condições ambientais. In: REUNIÓN ASOCIACÓN LATINOAMERICANA DE PRODUCCIÓN ANIMAL, 20., REUNIÓN ASOCIACIÓN PERUANA DE PRODUCCIÓN ANIMAL, 30., CONGRESO INTERNACIONAL DE GANADERIA DOBLE PROPOSITO, 5., 2007, Cuzco. Anais... Cuzco: ALPA/APPA, 2007. 1 CD. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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97. | | PEREIRA, A. V.; LÉDO, F. J. da S.; AUAD, A. M.; SOUZA SOBRINHO, F. de; OLIVEIRA, J. S. e. Desenvolvimento de cultivares de capim-elefante, de propagação vegetativa e por sementes, adaptadas a diferentes condições ambientais. In: REUNIÓN ASOCIACÓN LATINOAMERICANA DE PRODUCCIÓN ANIMAL, 20.; REUNIÓN ASOCIACIÓN PERUANA DE PRODUCCIÓN ANIMAL, 30.; CONGRESO INTERNACIONAL DE GANADERIA DOBLE PROPOSITO, 5., 2007, Cuzco. Resumenes... Cuzco: ALPA/APPA, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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98. | | OLIVEIRA, J. S. e; PACIULLO, D. S. C.; CARNEVALLI, R. A.; MACEDO, R.; AROEIRA, L. J. M.; TEIXEIRA, S. R. Leite no Cerrado quer melhorar produtividade. Balde Branco, São Paulo, v. 42, n. 516, p. 70-72, out. 2007. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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99. | | OLIVEIRA, J. S. E; HUBER, J. T.; BEN-GHEDALIA,D.; SWINGLE, R. S.; THEURER, C. B.; PESSARAKLI, M. Influence of sorghum grain processing on performance of lactating dairy cows. Journal of Dairy Science, Champaign, v.76, n.2, p.575-581, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 174 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
30/03/2012 |
Data da última atualização: |
20/06/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
OLIVEIRA, J. S. e; LOPES, R. P. X.; RIBEIRO, M. T.; LIMA, J. C. F.; KREMPSER, P. M.; CARNEIRO, J. da C. |
Afiliação: |
JACKSON SILVA E OLIVEIRA, CNPGL; R.P.X. LOPES, UFJF; MARLICE TEIXEIRA RIBEIRO, CNPGL; JUNIOR CESAR FERNANDES LIMA, CNPGL; P.M. KREMPSER, UFJF; JAILTON DA COSTA CARNEIRO, CNPGL. |
Título: |
Temperature evaluation on aerobic stability of corn silage with increasing levels of glycerin. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FORAGE QUALITY AND CONSERVATION, 2., 2011, Piracicaba. Proceedings... Piracicaba: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, 2011. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Aerobic stability can be defined as the resistance of silage to deterioration after the silo opening (Jobim et al, 2007).After air exposition, the silage deterioration starts resulting in substantial loss of dry matter (Woolford, 1990), due to fungi and bacteria interaction activity. The temperature increase after the silo opening is consequence of the reactions promoted by filamentous fungi, yeast and aerobic bacterias (Bernardes et al. 2007). According to Driehuis et al. (2001) aerobic stability is the time for the silage, after the silo opening, to show a 1ºC increase related to ambient temperature. The objective of this work was to evaluate the effect of glycerin inclusion on the aerobic stability of corn silage. |
Palavras-Chave: |
Estabilidade aeróbica. |
Thesagro: |
Milho. |
Categoria do assunto: |
K Ciência Florestal e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/920992/1/Temperature-evaluation-on-aerobic-stability-of-corn-silage.pdf
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Marc: |
LEADER 01438nam a2200193 a 4500 001 1920992 005 2024-06-20 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aOLIVEIRA, J. S. e 245 $aTemperature evaluation on aerobic stability of corn silage with increasing levels of glycerin.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FORAGE QUALITY AND CONSERVATION, 2., 2011, Piracicaba. Proceedings... Piracicaba: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz$c2011 520 $aAerobic stability can be defined as the resistance of silage to deterioration after the silo opening (Jobim et al, 2007).After air exposition, the silage deterioration starts resulting in substantial loss of dry matter (Woolford, 1990), due to fungi and bacteria interaction activity. The temperature increase after the silo opening is consequence of the reactions promoted by filamentous fungi, yeast and aerobic bacterias (Bernardes et al. 2007). According to Driehuis et al. (2001) aerobic stability is the time for the silage, after the silo opening, to show a 1ºC increase related to ambient temperature. The objective of this work was to evaluate the effect of glycerin inclusion on the aerobic stability of corn silage. 650 $aMilho 653 $aEstabilidade aeróbica 700 1 $aLOPES, R. P. X. 700 1 $aRIBEIRO, M. T. 700 1 $aLIMA, J. C. F. 700 1 $aKREMPSER, P. M. 700 1 $aCARNEIRO, J. da C.
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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