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Registros recuperados : 316 | |
201. | | CASTRO, A. C. R. de; CORREIA, D.; SOUZA, F. V. D.; SOUZA, E. H. de; OLIVEIRA, J. M. F. de; CAVALCANTI, T. B.; SILVA, D. A. da. Brazilian ornamental phytogenetic resources in Embrapa germplasm banks: obstacles and opportunities. Ornamental Horticulture, v. 28, n. 4, p. 396-406, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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202. | | NOCE, ROMMEL; CANTO, J. L. do; OLIVEIRA, J. M. de; CARVALHO, R. M. M. A.; BRAGA, M. J.; SILVA, M. L. da; MENDES, L. M. Choque de preço no mercado de carvão vegetal: 1997/2005. Cerne, Lavras, v. 14, n. 1, p. 17-22, jan./mar. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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203. | | SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. G.; SCHWENGBER, D. R.; OLIVEIRA, J. M. F. de; ARAÚJO, R. F. de; SILVA, B. C. L. da. Características físicas de sementes e crescimento inicial de Peltogyne Gracilipes em diferentes substratos. In: SANTOS, I. L. V. de L. Sementes: ciência, tecnologia e inovação. Ponta Grossa, PR: Atena Editora, 2019. Cap. 3. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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205. | | FLECHTMANN, C. A. H.; RODRIGUES, S. R.; KOLLER, W. W.; AIDAR, T.; CORREA, A. M.; SILVA, J. C. C.; BALTA; O. S.; OLIVEIRA, J. M.; OLIVEIRA, V. L. Coleopteros coprofagos coletados em armadilha "Pitfall" (alcapao) em Aquidauana - MS. (resultados preliminares). In : CONGRESSO PANAMERICANO DE CIENCIAS VETERINARIAS, 15., 1996, Campo Grande. Resumos. [S.l.] : Associacao Panamericana de Ciencias Veterinarias, [1996?]. p.304. (PN11.296). CNPGC. PANVET. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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206. | | MUNIZ, C. A.; TOGNI, P. H. B.; SOUZA, L. M. de; TIMBÓ, R. V.; OLIVEIRA, J. M. C.; SUJII, E. R. Coexistência de predadores generalistas mediada pela diversificação vegetal planejada. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENTOMOLOGIA, 25., 2014, Goiânia. Entomologia integrada à sociedade para o desenvolvimento sustentável: anais. Goiânia: Sociedade Entomológica do Brasil, 2014. Resumo 1373. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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207. | | DUARTE, O. R.; OLIVEIRA, J. M. F. de; SCHWENGBER, D. R.; SMIDERLE, O. J.; ALBUQUERQUE NETO, A. A. de; PASSOS, M. A. B.; ALMEIDA, S. P. Caracterização da diversidade de progênies de inajazeiro (maximiliana maripa (aubl.) Drude) do bag da Embrapa Roraima. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 2., 2012, Belém, PA. Anais... [S.l.]: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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208. | | AIDAR, T.; KOLLER, W. W.; RODRIGUES, S. R.; CORREA, A. M.; SILVA, J. C. C. da; BALTA, O. dos S.; OLIVEIRA, J. M. de; OLIVEIRA, V. L. de. Besouros Coprofagos (Coleoptera: Scarabaeidae) coletados em Aquidauana, MS, Brasil. Anais da Sociedade Entomologica do Brasil, Londrina, v. 29, n. 4, p. 817-820, dez. 2000. Título em inglês: Coprophagous Beetles (Coleoptera: Scarabaeidae)Collected in Aquidauana, MS, Brazil. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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211. | | DUARTE, O. R.; OLIVEIRA, J. M. F. de; SCHWENGBER, D. R.; FERREIRA, L. M. M.; MELO FILHO, A. A.; SOUSA, R. de C. P. de. Inajá In: LOPES, R.; OLIVEIRA, M. do S. P. de; CAVALLARI, M. M.; BARBIERI, R. L.; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. da. Palmeiras nativas do Brasil. Brasília, DF: Embrapa, 2015. p. 271-305. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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212. | | NOGUEIRA, M. F.; OLIVEIRA, J. M.; SANTOS, C. J. S.; PETZOLD, H. V.; AGUIAR, D. M.; JULIANO, R. S.; REIS, J. K. P.; ABREU, U. G. P. de. Equine infectious anaemia in equids of Southern Pantanal, Brazil: seroprevalence and evaluation of the adoption of a control programme. Pesquisa Veterinária Brasileira, Brasília, DF, v. 37, n. 3, p. 227-233, mar. 2017. Título em português: Anemia infecciosa equina em equídeos do Pantanal Sul, Brasil: soroprevalência e avaliação da adoção de um programa de controle. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal; Embrapa Unidades Centrais. |
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214. | | UCHÔA, S. C. P.; SILVA, A. J. da; ALVES, J. M. A.; MELO, F. V.; OLIVEIRA, J. M. F. de; PECCINI, L. Identificação de genótipos de feijão-caupi a acidez em um latossolo vermelho-amarelo do Estado de Roraima. Agro@mbiente On-line, vol.2, no.1, jan/jun, Boa Vista, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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220. | | OLIVEIRA, J. M. F. de; SCHWENGBER, D. R.; JORDAO, S. M. S.; FERREIRA, L. M. M.; SILVA, A. J. da; LOZANO, R. M. B. Crescimento inicial de espécies florestais em solo sob diferentes preparos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA DO SOLO, 35., 2015, Natal. O solo e suas múltiplas funções: anais. Natal: Sociedade Brasileira de Ciência do Solo, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Roraima. |
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Registros recuperados : 316 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
17/02/2017 |
Data da última atualização: |
30/01/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
BESSA, M. E. De; RODARTE, M. P.; OTENIO, M. H.; STRINGHETA, P. C.; OLIVEIRA, J. M. De; BARBOSA, J. C.; PINTO, M. A. De O. |
Afiliação: |
Martha Eunice de Bessa, CES/JF; Miriam Pereira Rodarte, UFJF; MARCELO HENRIQUE OTENIO, CNPGL; Paulo Cesar Stringheta, UFV/VIÇOSA; Juliana Mauricio de Oliveira, UFJF; Jucélia Silva Barbosa, UFJF; Miriam Aparecida de Oliveira Pinto, UFJF. |
Título: |
Sensory perception of the fermented goat milk: potential application of the DSC method. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology, v. 36, n. 3, p. 406-412, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Goat milk and its derivatives present proven beneficial health properties; however, some sensory aspects associated to consumers? expectations restrict the consumption growth for these products. In this work, fermented caprine milk formulations have been evaluated utilizing the methodology of Discourse of the Collective Subject (Discurso do Sujeito Coletivo ? DSC) associated to sensory analysis, in order to evaluate the perception of fermented caprine milk by consumers. The physicochemical and microbiological requisites of the fermented milk formulations evaluated during the storage, were according to current legislation. The probiotic characteristics of evaluated formulations were preserved, presenting viable cells counts for Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium BB-12, and Streptococcus thermophilus higher than 1x106 CFU/mL, along 28 days of storage. The Discourse of the Collective Subject results have shown that the typical taste and flavor, present in products derived from caprine milk, did not influence the purchase intention, which was expressive for all fermented milks. The Discourse of the Collective Subject has elucidated the consumers? perspective, determining then both, the consumers? profile and the factors interfering on the acquisition of fermented caprine milk. |
Palavras-Chave: |
Caprine milk; Consumer; Discourse of the Collective Subject. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156031/1/Cnpgl-2016-FoodSciTech-Sensory.pdf
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Marc: |
LEADER 02003naa a2200229 a 4500 001 2064648 005 2023-01-30 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBESSA, M. E. De 245 $aSensory perception of the fermented goat milk$bpotential application of the DSC method.$h[electronic resource] 260 $c2016 520 $aGoat milk and its derivatives present proven beneficial health properties; however, some sensory aspects associated to consumers? expectations restrict the consumption growth for these products. In this work, fermented caprine milk formulations have been evaluated utilizing the methodology of Discourse of the Collective Subject (Discurso do Sujeito Coletivo ? DSC) associated to sensory analysis, in order to evaluate the perception of fermented caprine milk by consumers. The physicochemical and microbiological requisites of the fermented milk formulations evaluated during the storage, were according to current legislation. The probiotic characteristics of evaluated formulations were preserved, presenting viable cells counts for Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium BB-12, and Streptococcus thermophilus higher than 1x106 CFU/mL, along 28 days of storage. The Discourse of the Collective Subject results have shown that the typical taste and flavor, present in products derived from caprine milk, did not influence the purchase intention, which was expressive for all fermented milks. The Discourse of the Collective Subject has elucidated the consumers? perspective, determining then both, the consumers? profile and the factors interfering on the acquisition of fermented caprine milk. 653 $aCaprine milk 653 $aConsumer 653 $aDiscourse of the Collective Subject 700 1 $aRODARTE, M. P. 700 1 $aOTENIO, M. H. 700 1 $aSTRINGHETA, P. C. 700 1 $aOLIVEIRA, J. M. De 700 1 $aBARBOSA, J. C. 700 1 $aPINTO, M. A. De O. 773 $tFood Science and Technology$gv. 36, n. 3, p. 406-412, 2016.
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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