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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
15/12/2017 |
Data da última atualização: |
26/01/2024 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, A. C. R.; UEKANE, T. M.; REZENDE, C. M.; VIEIRA, R. F.; BRINGEL-JUNIOR, J. B. A.; FERNANDES, Y. F. M.; BIZZO, H. R. |
Afiliação: |
Ana Carolina R. Silva, UFRJ; Thais M. Uekane, UFRJ; Cláudia M. Rezende, UFRJ; ROBERTO FONTES VIEIRA, Cenargen; João B. A. Bringel-Junior; Yasmin F. M. Fernandes, Bolsista PIBIC CNPQ na Embrapa Agroindústria de Alimentos; HUMBERTO RIBEIRO BIZZO, CTAA. |
Título: |
Scents from Brazilian Cerrado: The essential oil from Aldama bracteata (Gardner) E.E.Schill. & Panero (Asteraceae). |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Natural Volatiles & Essential Oils, v. 4, n. 3, 2017. Edition of Abstracts of the 48th International Symposium on Essential Oils, Pécs, Hungary, 2017. Abstracts. Babedio, 2017. |
Páginas: |
p. 135 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edition of Abstracts of the 48th International Symposium on Essential Oils, Pécs, Hungary, 2017. Abstracts. Babedio, 2017. ISEO 2017. P-62. |
Palavras-Chave: |
Aldama bracteata; Essential oil composition. |
Thesagro: |
Cerrado; Tecnologia de Alimento. |
Thesaurus Nal: |
Asteraceae; Food technology; Myrcene. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Registro |
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URL |
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Registros recuperados : 12 | |
9. | | CRESTANA, S.; CESAREO, R.; MASCARENHAS, S.; CRUVINEL, P. E.; NIELSEN, D. R. Gamma- and X-ray tomographic studies in soil research. In: CROP SCIENCE SOCIETY OF AMERICA AND SOIL SCIENCE SOCIETY OF AMERICA ANNUAL MEETING, 80., 1988, Anaheim, CA, Estados Unidos. Agronomy abstracts... Anaheim: American Society of Agronomy, 1988. p.181.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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10. | | CRESTANA, S.; POSADAS, D. A.; NIELSEN, D. R.; KAUTEN, R.; BROWN, J. M. One-dimensional heat flow model describing freezing-thawing processes occurring in a sand column validated by magnetic resonance imaging measurements. In: KELLEHER, M.D.; SHAH, R.K.; SREENIVASAN, K.R.; JOSHI, Y., ed. Experimental heat transfer, fluid mechanics and thermodynamics 1993. Amsterdam: Elsevier, 1993. p.1660-1665. Proceedings of the Third World Conference on Experimental Heat Transfer, Fluid Mechanics and Thermodynamics, Honolulu, Hawaii-USA, Oct.-Nov. 1993.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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11. | | CRUVINEL, P. E.; FLOCCHINI, R. G.; CRESTANA, S.; MORALES, J. R.; MIRANDA, J.; KUSKO, B. H.; NIELSEN, D. R. Studying the influence of the aggregate sizes on some elements of an oxisol with PIXE. Soil Science, Baltimore, v.155, n.2, p.100-104, Feb. 1993.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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12. | | CRUVINEL, P. E.; NIELSEN, D. R.; CRESTANA, S.; FLOCCHINI, R. G.; MORALES, J. R.; MIRANDA, J.; KUSKO, B. Studying the influence of the aggregate sizes on the trace elements of an ione oxisol with PIXE. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA DO SOLO, 23., jul. 1991, Porto Alegre, RS. Programa e resumos... Porto Alegre: Sociedade Brasileira de Ciencia do Solo, 1991. p.62. Ref.018.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 12 | |
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