| |
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | OIRAM FILHO, F.; ZOCOLO, G. J.; CANUTO, K. M.; SILVA JUNIOR, I. J. da; BRITO, E. S. de. Productivity of a preparative high-performance liquid chromatography isolation of anacardic acids from cashew nut shell liquid. Separation Science Plus, Weinheim, v. 2, n. 6, p. 192-199, June 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
| 2. |  | SABINO, L. B. de S.; COPES, F.; SAULAIS, S.; BRITO, E. S. de; SILVA JÚNIOR, I. J. da; LE, T. C.; MATEESCU, M. A.; MANTOVANI, D. Anthocyanins formulated with carboxymethyl starch for gastric and intestinal delivery. Molecules, v. 27, n. 21, 7271, p. 1-19, 2022.| Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
|    |
| 3. |  | ALMEIDA, E. S.; CARMONA, P. O.; MENDONCA, S.; DIAS, A. C. B.; CASTELLÓN, E. R.; CECILIA, J. A.; SILVA JÚNIOR, I. J. da; MONTEIRO, S. The role of carotenes in preventing oxidation during palm oil processing: adsorption studies. Industrial Crops and Products, v. 216, 118691, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
| 4. |  | SIQUEIRA, A. C. DE A.; LEITE, K. M.; BRAGA, A. R. C.; RIBEIRO, P. R. V.; ZOCOLO, G. J.; BRITO, E. S. de; SILVA JUNIOR, I. J. DA; SANT'ANA, H. B. DE. Aqueous two-phase anthocyanins partitioning from açai – laboratory scale-up. International Journal of Food Science and Technology, v. 58, p. 5269–5274, 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Alimentos e Territórios. |
|    |
| Registros recuperados : 4 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | BERTIOLI, D.; SANDAL, N.; MORETZSOHN, M.; MADSEN, L; LEAL BERTIOLI, S.; GUIMARÃES, P.; FREDSLUND, J.; HOUGAARD, B.; SCHAUSER, L.; NIELSEN, A. M.; TABATA, S.; STOUGAARD, J. Comparative mapping of peanut (Arachis hypogaea) with the model legumes Lotus japonicus and Medicago truncatula. In: ANNUAL RESEARCH MEETING, 2007, Benoni, South Africa, Poster Abstracts...Benoni: Generation Challenge Programme - CGIAR, 2007. p. 41.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| 2. |  | BERTIOLI, D. J.; MORETZSOHN, M. de C.; MADSEN, L. H.; SANDAL, N.; BERTIOLI, S. C. de M. L.; GUIMARAES, P. M.; HOUGAARD, B. K.; FREDSLUND, J.; SCHAUSER, L.; NIELSEN, A. M.; SATO, S.; TABATA, S.; CANNON, S. B.; STOUGAARD, J. An analysis of synteny of Arachis with Lotus and Medicago sheds new light on the structure, stability and evolution of legume genomes. BMC Genomics, v. 10, n. 45, 2009.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| 3. |  | HOUGAARD, B. K.; MADSEN, L. H.; SANDAL, N.; MORETZSOHN, M. de C; FREDSLUND, J.; SCHAUSER, L.; NIELSEN, A. M.; ROHDE, T.; SATO, S.; TABATA, S.; BERTIOLI, D. J.; STOUGAARD, J. Legume anchor markers link syntenic regions between Phaseolus vulgaris, Lotus japonicus, Medicago truncatula and Arachis. Genetics, v. 179, n. 4, p. 2299-2312, 2008.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|