|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
19/08/1997 |
Data da última atualização: |
19/08/1997 |
Autoria: |
PIMENTEL, D.; HALL, C. W. ed. |
Título: |
Food and energy resources. |
Ano de publicação: |
1984 |
Fonte/Imprenta: |
Orlando: Academic Press, 1984. |
Páginas: |
268p. |
ISBN: |
0-12-556560-7 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Energy flow in the food system; Energy sources and conversions relating to food; The role of energy in world agriculture and food availability; Food for people; Energy use in crop system in Northeastern China; Energy and food relationships in developing countries: a perspective from the social sciences; Ethics, economics, energy, and food conversion systems; Solar energy applications in agriculture; Biomass energy and food - conflicts? Potentials in producing acohol from corn grain and residue in relation to prices, land use, and conservation. |
Palavras-Chave: |
Consumption; Food. |
Thesagro: |
Alimentação; Consumo; Energia. |
Thesaurus Nal: |
energy. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01040nam a2200217 a 4500 001 1759151 005 1997-08-19 008 1984 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a0-12-556560-7 100 1 $aPIMENTEL, D. 245 $aFood and energy resources. 260 $aOrlando: Academic Press$c1984 300 $a268p. 520 $aEnergy flow in the food system; Energy sources and conversions relating to food; The role of energy in world agriculture and food availability; Food for people; Energy use in crop system in Northeastern China; Energy and food relationships in developing countries: a perspective from the social sciences; Ethics, economics, energy, and food conversion systems; Solar energy applications in agriculture; Biomass energy and food - conflicts? Potentials in producing acohol from corn grain and residue in relation to prices, land use, and conservation. 650 $aenergy 650 $aAlimentação 650 $aConsumo 650 $aEnergia 653 $aConsumption 653 $aFood 700 1 $aHALL, C. W. ed.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amapá. |
Data corrente: |
16/02/2012 |
Data da última atualização: |
18/10/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
LEMOS, L. M. de; GUEDES, M. C.; COSTA, J. B. P.; NEVES, E. de S. |
Afiliação: |
LINDINALDO MACHADO DE LEMOS, Bolsista de Iniciação Científica – PIBIC/CNPq/CPAF-AP; MARCELINO CARNEIRO GUEDES, CPAF-AP; JANAINA BARBOSA PEDROSA COSTRA; EZAQUIEL DE SOUZA NEVES. |
Título: |
Estudo da regeneração natural de Bertholhetia excelsa, Bonpl em castanhais na RESEX Cajari, Sul do Amapá. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO AMAPAENSE DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 2.; MOSTRA DE TCC's, 6.; EXPOSIÇÃO DE PESQUISA CIENTÍFICA, 2., 2010, Macapá. Livro de resumos... Macapá: SETEC: Embrapa Amapá: UEAP, 2011. |
Páginas: |
p. 46. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Amazônia brasileira; Extrativismo. |
Thesagro: |
Regeneração natural. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/54313/1/AP-2011-Estudo-regeneracao-castanhais-.pdf
|
Marc: |
LEADER 00735nam a2200181 a 4500 001 1915956 005 2022-10-18 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aLEMOS, L. M. de 245 $aEstudo da regeneração natural de Bertholhetia excelsa, Bonpl em castanhais na RESEX Cajari, Sul do Amapá.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO AMAPAENSE DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 2.; MOSTRA DE TCC's, 6.; EXPOSIÇÃO DE PESQUISA CIENTÍFICA, 2., 2010, Macapá. Livro de resumos... Macapá: SETEC: Embrapa Amapá: UEAP$c2011 300 $ap. 46. 650 $aRegeneração natural 653 $aAmazônia brasileira 653 $aExtrativismo 700 1 $aGUEDES, M. C. 700 1 $aCOSTA, J. B. P. 700 1 $aNEVES, E. de S.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amapá (CPAF-AP) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|