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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | GERRITS, G. M.; WAENINK, R.; ARADOTTIR, A. L.; BUISSON, E.; DUTOIT, T.; FERREIRA, M. C.; FONTAINE, J. B.; JAUNATRE, R.; KARDOL, P.; LOEB, R.; RUIZ, S. M.; MALTZ, M.; PÄRTEL, M.; PECO, B.; PIQUERAY, J.; PILON, N. A. L.; SANTA-REGINA, I.; SCHMIDT, K. T.; SENGL, P.; DIGGELEN, R. van; VIEIRA, D. L. M.; BRACKEL, W. von; WARYSZAK, P.; WILLS, T. J.; MARRS, R. H.; WUBS, E. R. Synthesis on the effectiveness of soil translocation for plant community restoration. The Journal of Applied Ecology, v. 60, p. 714-724, 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | FERRINHO, A. M.; NASSU, R. T.; ALDAI, N.; UTEMBERG, B. L.; MENDONÇA, F. B.; FURLAN, M. L. N.; BALDI, F.; MUELLER, L. F.; BALIEIRO, J. C. de C.; PEREIRA, A. S. C. Effect of dietary whole cottonseed vitamin e and days of finishing on sensory traits of meat from nellore bulls. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 61, 2015, Clermont-Ferrand, France. Proceedings... Clermont-Ferrand, France: INRA, 2015.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 2. |  | FERRINHO, A. M.; NASSU, R. T.; ALDAI, N.; LAMAS, L. B.; FURLAN, M. de L. do N.; TODA, B. M.; UTEMBERGUE, B. L.; REZENDE, R. G. de; MUELLER, L. F.; FURLAN, J. de J. M.; ZANATA, M.; BALDI, F.; PEREIRA, A. S. C. Whole cottonseed, vitamin E and finishing period affect the fatty acid profile and sensory traits of meat products from Nellore cattle. Meat Science, v. 138, p. 15-22, apr. 2018.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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