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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B. Book reviews: Guarino, L.; Rao, V.R.; Reid, R., eds. Collecting plant genetic diversity: technical guidelines. Plant Science Bulletin, Saint Louis, v.42, n.2, p.42, 1996. Resumo

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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2.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B. Comments on the special issue on tropical crops of FASE. Frontiers of Agricultural Science and Engineering, v. 3, n. 4, p. 375-376, 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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3.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B. The effect of water stress on growth and herbage quality of stylosanthes hamata CV.verano and Stylosanthes guyanensis CV. Schofield. Gainsville: Gainsville University of Florida, 1978. 90p. Tese Mestrado.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte; Embrapa Meio-Norte.

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4.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B. Studies on Manihot evolution, mutants and novel traits recently discovered in relation to germplasm conservation and as a tool for Gene Discover. In: A GLOBAL CONSERVATION STRATEGY FOR CASSAVA (MANIHOT ESCULENTA) AND WILD MANIHOT SPECIES, 2008, Cali, Colombia. [Trabalhos apresentados...]. [S.l.]: CIAT, 2008.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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5.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B. Biodiversidade e biotecnologia em mandioca (Manihot esculenta Crantz). CONGRESSO BRASILEIRO DE MANDIOCA, 11., 2005, Campo Grande, MS. Ciência e tecnologia para a raiz do Brasil: anais. Campo Grande: Governo do Estado de Mato Grosso do Sul; Dourados: Embrapa Agropecuária Oeste, 2005.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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6.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B. The storage roots of cassava. Brasília, DF: Embrapa Genetic Resources and Biotecnologia, 2000. 1 CD-ROM. (Embrapa Genetic Resources and Biotecnology. Document, 52). In: Collaborative crop rescarch: an invidetsymposium,27-29 Nov.2000, San Diego, CA.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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7.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B. The storage roots of cassava. In: Collaborative crop researc : an invited symposium 27-29 Nov.2000, San Diego, CA. Brasília: Embrapa genetic Resources and biotechnology, 2000. ( Embrapa Genetic Resources and Biotechnology. Documentos, 52) 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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8.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B. Use of DNA markers for phylogeny reconstruction in the Genus Manihot and analysis of Genetic diversity in Cassava: a research activity, report. St. Louis, MO: [s.n.]. 1996. 90p.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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9.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B.; SCHANK, S. C. Effect of water stress on the growth of Stylosanthes hamata (L.) Taub. cv verano and Stylosanthes guianensis (Aubl.) Sw. cv schofield. Trop. Agric., v. 66, n. 2, p. 105-109, 1989.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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10.Imagem marcado/desmarcadoCARDOSO, E. M. R.; CARVALHO, L. J. C. B. Avanços nos conhecimentos dos recursos genéticos da mandioca na Amazônia Oriental. In: SIMPOSIO DE RECURSOS GENÉTICOS PARA AMÉRICA LATINA Y EL CARIBE, SIRGEALC, 5., 2005, Montevideo, Uruguay. Resúmenes... Montevideo: Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria: Universidad de la República, Facultad de Agronomía, 2005. P. 46.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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11.Imagem marcado/desmarcadoCABRAL, G. B.; CARVALHO, L. J. C. B. Analises de proteinas associadas a formacao de raizes de reserva de mandioca utilizando-se 2-de gel Revista Brasileira de Fisiologia Vegetal, Londrina, PR, v.13, n.1, p.41-48, 2001

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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12.Imagem marcado/desmarcadoBARRUETO CID, L. P.; CARVALHO, L. J. C. B. Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz). Chilean Journal of Agricultural Research, v.68, n.3, p. 304-308, jul.-set. 2008.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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13.Imagem marcado/desmarcadoCABRAL, G. B.; CARVALHO, L. J. C. B. The formation of storage root in cassava Brasilia: Embrapa Recursos Genetico e Biotecnologia/CBN, 2000 p.345-356 In: INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING ON CASSAVA BIOTECHNOLOGY, 1998. Salvador-Bahia. Proceedings... Brasilia, DF: Embrapa Recursos Geneticos e Biotecnologia/CBN, 2000. 625p. Editado por Luiz J. C. B. Carvalho, Ann Marie Thro, Alberto...

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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14.Imagem marcado/desmarcadoSOUSA, D. M. G. de; CARVALHO, L. J. C. B. Manejo do sistema de solo - planta - agua para reduzir os efeitos do deficit hidrico na regiao dos cerrados. In: EMBRAPA. Centro de Pesquisa Agropecuaria dos Cerrados (Planaltina, DF). Relatorio tecnico anual do Centro de Pesquisa Agropecuaria dos Cerrados 1982/1985. Planaltina, 1987. p.260-263.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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15.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B.; CABRAL, G. B.; CAMPOS, L. Raiz de Reserva de Mandioca. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2000. 16 p. (Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. Documentos, 44).

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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16.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B.; CABRASL, G. B.; CAMPOS, L. Raiz de reserva de mandioca: um isstema biológico de múltipla utilidade. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2000. 16 p. (Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. Documentos, n. 44).

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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17.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B.; CABRAL, G. B.; CAMPOS, L. Raiz de reserva de mandioca: um sistema biologico de multipla utilidade. Brasilia: Embrapa Recursos Geneticos e Biotecnologia, 2000. 16p. (Embrapa Recursos Geneticos e Biotecnologia. Documentos, 44).

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Amapá; Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Cerrados; Embrapa Clima Temperado; Embrapa Mandioca e Fruticultura; Embrapa Meio-Norte; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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18.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. J. C. B.; ESCUDER, C. J. Regiao dos cerrados do centro-noroeste de Minas Gerais. Informe Agropecuario, Belo Horizonte, v.6, n.70, p.11-14, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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19.Imagem marcado/desmarcadoLUO, X.; CARVALHO, L. J. C. B.; LI, K.; CHEN, S. The analysis of candidate genes and loci involved with carotenoid metabolism in cassava (Manihot esculenta Crantz) using SLAF-seq. Acta Physiologiae Plantarum, v. 40, n. 4, article 66, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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20.Imagem marcado/desmarcadoBUSO, G. S. C.; CARVALHO, L. J. C. B.; NASSAR, N. M. A. Analysis of Genetic relationships amongs Manihot interspecific hybrids and their parental species, using RAPD assay. In: THE CASSAVA biotechnology network: proceedings of the second international scientific meeting, Bogor, Indonesia, 22-26 August 1994. Cali: CIAT, 1995, V.1, p.101-105. (CIAT. Working Document, n.150). p.101-105 (CIAT. Working Document, n.150).

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  26/03/2002
Data da última atualização:  18/07/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  CORDEIRO, G. G.; MORGADO, L. B.
Afiliação:  GILBERTO GOMES CORDEIRO, CPATSA; LUIZ BALBINO MORGADO, CPATSA.
Título:  Management of soil affected by salt in Sao Francisco river Valley.
Ano de publicação:  2001
Fonte/Imprenta:  In: MEETING OF THE FAO GLOBAL NETWORK ON INTEGRATED SOIL MANAGEMENT FOR SUSTAINABLE USE OF SALT AFFECTED SOILS, 4., 2001, Valencia, Spain. Proceedings... Valencia: FAO: international Union of Soil Sciences, 2001.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of the work, which was carried out in the Experimental Station of Caatinga of Embrapa Semi-Árido, in Petrolina-PE, was to evaluate effects of different salt levels in irrigation water and the soil conditioning Sper Salt (polimaleic acid) on beetroot crop (Bela vulgaris, L.) cv. Earley Wonder. Treatments were: water with 0.1, 4 and 8 dS/m and water withO.I, 4 and 8 dS/m plus Sper Salt. Results showed productivity varying from 20.00 to 65.50 ton/ha for treatment with saline water plus Per Salt and for treatment with São Francisco River water (fresh water), respectively. There was not significant difference between salinity levels 4 and 8, which productivity were 29.40 and 26.30 tonlha, respectively. It was observed that Sper Salt was more efficient at salinity levei of 4 dS/m than at 8 dS/m.
Palavras-Chave:  Management; Salt; Soils; Vale do Sao Francisco.
Thesagro:  Manejo; Salinidade; Solo.
Thesaurus NAL:  Soil.
Categoria do assunto:  P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/177441/1/Separata-9488.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA9105 - 1UPCAA - PP0159201592
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