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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMORELLI, M. Influencia da calagem no complexo de troca e movimento do calcio e magnesio em um andosol de Costa Rica. 1971. 56 f. Tese de grau de magister Scientiae.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Cerrados; Embrapa Solos.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMORELLI, M. R. S. Horta caseira. Rio de Janeiro: Tecnoprint, 1978. 121p.

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte; Embrapa Pantanal.

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3.Imagem marcado/desmarcadoDAWSON, M.; RIBEIRO, C.; MORELLI, M. R. MnCl2 doping increases phase stability of tin halide perovskites. Materials Science in Semiconductor Processing, v. 132, 105908, 2021. 1 - 11

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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4.Imagem marcado/desmarcadoMORELLI, M.; IGUE, K.; FUENTES, R. Efecto del encalado en el complejo de cambio y movimiento de Ca y MG. Turrialba, v.21, n.3, p.317-322, Jul./Set. 1971.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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5.Imagem marcado/desmarcadoDAWSON, M.; RIBEIRO, C.; MORELLI, M. R. A Review of three-dimensional tin halide perovskites as solar cell materials. Materials Research, v. 25, e20210441, 2022. 29 p.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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6.Imagem marcado/desmarcadoDAWSON, M.; RIBEIRO, C.; MORELLI, M. R. Rutile supported anatase nanostructured films as photocatalysts for the degradation of water contaminants. Ceramics international, [S. l.], v. 42, p. 808-819, 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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7.Imagem marcado/desmarcadoDAWSON, M.; RIBEIRO, C.; MORELLI, M. R. Synthesis and characterization of tin halide perovskites based on different tin(II) precursors. Materials Letters, v. 308, a131163, 2022. 1 - 4

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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8.Imagem marcado/desmarcadoPALHARES, J. C. P.; NOVELLI, T. I.; MORELLI, M. Best practice production to reduce the water footprint of dairy milk. Revista Ambiente & Água, v. 15, n. 1, feb. 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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9.Imagem marcado/desmarcadoPALHARES, J. C. P.; MORELLI, M.; COSTA JUNIOR, C. Impact of roughage-concentrate ratio on the water footprints of beef feedlots. Agricultural Systems, v. 155, p. 126-135, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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10.Imagem marcado/desmarcadoPALHARES, J. C. P.; NOVELLI, T. I.; MORELLI, M. Nutrient fluxes and environmental performance indicators for a pasture-based dairy system. Acta Scientiarum. Animal Sciences, v. 42, e48615, p. 1-8, 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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11.Imagem marcado/desmarcadoNOVELLI, T. I.; MORELLI, M.; PALHARES, J. C. P. Quantification of total nitrogen in dairy cattle manure fed different diets. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 54., 2017, Foz do Iguaçu, PR. Proceedings... Foz do Iguaçu, PR: SBZ, 2017. p. 1182.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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12.Imagem marcado/desmarcadoPALHARES, J. C. P.; MORELLI, M.; NOVELLI, T. I. Water footprint of a tropical beef cattle production system: the impact of individual-animal and feed management. Advances in Water Resources, v.149, mar. 2021, 103853. 9 p.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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13.Imagem marcado/desmarcadoDAWSON, M.; SOARES, G. B.; MORELLI, M. R.; OLIVEIRA, C. R. de. Electrochemical characterization of Mn doped tin halide perovskite. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON CERAMICS, 7., CONGRESSO BRASILEIRO DE CERÂMICA, 62., 2018, Foz do Iguaçu. Resumos... Foz do Iguaçu: Metallum, 2018. p. 526.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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14.Imagem marcado/desmarcadoNOVELLI, T. I.; MORELLI, M.; PALHARES, J. C. P.; ALVES, T. C.; NOVO, A. L. M. Manipulação do teor de proteína do concentrado e impacto no balanço de nutriente de um sistema de produção de leite. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE GERENCIAMENTO DE RESÍDUOS AGROPECUÁRIOS E AGROINDUSTRIAIS, 5., 2017, Foz do Iguaçu, PR. Anais... Concórdia, SC: Sbera; Embrapa Suínos e Aves, 2017. p. 487-490. Comissão organizadora: Marcelo Bortoli, Julio Cesar Pascale Palhares, Caio Inácio de Teves, Valéria Reginatto Spiller, Ariel A. Szogi, Marina Celant De Prá, Ricardo L. R. Steinmetz , Andre Cestonaro do Amaral.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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15.Imagem marcado/desmarcadoPALHARES, J. C. P.; MORELLI, M.; NOVELLI, T. I.; MÉO FILHO, P. DE; HISATUGU, M. T. Comparison of two water measurement systems for feedlot beef cattle. Ambiente & Água, v.16, n.4, 2021. 7 p.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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16.Imagem marcado/desmarcadoMORELLI, M.; NOVELLI, T. I.; VICENZI, R.; PALHARES, J. C. P. Influência do uso de co-produtos no balanço de nutrientes de bovinos em confinamento. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE GERENCIAMENTO DE RESÍDUOS AGROPECUÁRIOS E AGROINDUSTRIAIS, 5., 2017, Foz do Iguaçu, PR. Anais... Concórdia, SC: Sbera; Embrapa Suínos e Aves, 2017. p. 483-486. Comissão organizadora: Marcelo Bortoli, Julio Cesar Pascale Palhares, Caio Inácio de Teves, Valéria Reginatto Spiller, Ariel A. Szogi, Marina Celant De Prá, Ricardo L. R. Steinmetz , Andre Cestonaro do Amaral.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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17.Imagem marcado/desmarcadoMORELLI, M.; PALHARES, J. C. P.; JUNIRO, C. C.; GAMEIRO, A. H. Pegada hídrica azul de bovinos em confinamento In: CONGRESSO DE LA ASOCIACION LATINO AMERICANA DE PRODUCCION ANIMAL, 24.; CONGRESO DE LA SOCIEDAD CHILENA DE PRODUCTION ANIMAL SOCHIPA A. G., 2015, Puerto Varas. anales... Puerto Varas: ALPA : SOCHIPA A. G., 2015. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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18.Imagem marcado/desmarcadoBERNDT, A.; MÉO FILHO, P. de; SAKAMOTO, L. S.; MORELLI, M. Técnicas para mensurar emissão de metano em bovinos. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PRODUÇÃO DE RUMINANTES NO CERRADO, 4., Uberlândia, MG. Anais... Uberlândia, MG: FAMEV UFU, 2018. p.71-82. Uberlândia-MG, 12 e 13 de abril de 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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19.Imagem marcado/desmarcadoMORELLI, M. H. W.; NÓBREGA, A. W. da; GOUVÊA, A. V.; ARANTES, S. de M. P. Validação de método para determinação de resíduos de agrotóxicos em tomate: uma experiência laboratorial. Ciência e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v. 30, n. 1, Suplemento, p. 63-72, maio 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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20.Imagem marcado/desmarcadoMORELLI, M.; NOVELLI, T. I.; SAKAMOTO, L. S.; TULLIO, R. R.; BARIONI JUNIOR, W.; PALHARES, J. C. P. Meat quality of Nellore cattle finished in feedlot fed with diets containing agroindustrial co-products or not. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 54., 2017, Foz do Iguaçu, PR. Proceedings... Foz do Iguaçu, PR: SBZ, 2017. p. 1118.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  01/09/2017
Data da última atualização:  05/12/2017
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  PALHARES, J. C. P.; MORELLI, M.; COSTA JUNIOR, C.
Afiliação:  JULIO CESAR PASCALE PALHARES, CPPSE; Marcela Morelli, FMVZ/USP; Ciniro Costa Junior, Instituto de Manejo e Certificação Florestal e Agrícola.
Título:  Impact of roughage-concentrate ratio on the water footprints of beef feedlots.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  Agricultural Systems, v. 155, p. 126-135, 2017.
ISSN:  0308-521X
DOI:  https://doi.org/10.1016/j.agsy.2017.04.009
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The aim of this study was to determine the water footprint of beef feedlots up to the farm gate and evaluate the impact of roughage-concentrate ratio on the green water footprint. The study purpose was to provide strategic insights about nutritional management and water used that have a positive impact reducing water demand and increasing water efficiency. A regional bottom-up approach of the beef feedlot production was applied and water footprint methodology was used as the primary method. We included green and blue volumetric water footprint. Sensitivity assessment was done to explore differences in agricultural performance. Total water footprint ranged from 1935 to 9673 m3 kg− 1 of meat. The results are demonstrating the variability in water footprint that can exist from farm to farm. Green water represented on average 84.5% and blue water 15.4% of the footprint value. The farms with larger amounts of concentrate in the diet had high footprint values and the differences in feed composition have a significant effect on the water footprint. The average water footprint of the current crop yield was 5814 L kg− 1 of meat. With a reduction of 25% in the current crop yields, it was 7.416 L kg− 1 of meat and with an increase of 25% in the current crop yields, 4677 L kg− 1 of meat. These results show that increasing agricultural productivity has positive impacts on reducing the water footprint. The results show that the water footprint values of feedlots ar... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Blue water; Green water.
Thesaurus NAL:  Nellore.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPPSE24093 - 1UPCAP - DDPROCI-2017.00033PAL2017.00161
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