|
|
Registros recuperados : 6 | |
2. | | RYCHLIK, T.; SZWENGIEL, A.; BEDNAREK, M.; ARCURI, E. F.; MONTET, D.; MAYO, B.; NOWAK, J.; CZARNECKI, Z. Application of the PCR-DGGE technique to the fungal community of traditional Wielkopolska fried ripened curd cheese to determine its PGI authenticity. Food Control, v. 73, p. 1074-1081, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
| |
3. | | MONTET, D.; KOUAKOU, A. C.; HAMDOUCHE, Y.; TEYSSIER, C.; RYCHLIK, T.; TATSADJIEU, L. N.; ARCURI, E. F. Geographical origin traceability of foodstuffs using a molecular technique PCR-DGGE. In: MONTET, D.; RAY, R. C. Food traceability and authenticity: analytical techniques. Boca Raton: CRC Press, 2018. p. 137-154. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
| |
4. | | ARCURI, E. F.; ANGELO, F. F.; MARTINS, M. F.; LEROY, S.; TALON, R.; BORGES, M. de F.; MONTET, D. Toxigenic potential of Staphylococcus spp. isolated from Minas frescal cheeses. In: CONGRESS OF EUROPEAN MICROBIOLOGISTS, 4., 2011, Geneva, Switzerland. Abstracts... Delft: Federation of European Microbiological Societies, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Gado de Leite. |
| |
5. | | ÂNGELO, F. F.; ARCURI, E. F.; TALON, R.; BORGES, M. de F.; LEROY, S.; LOISEAU, G.; LANGE, C. C.; ANDRADE, N. J. de; MONTET, D. Toxigenic status of Staphylococcus aureus isolated from bovine raw milk and minas frescal cheese in Brazil. Journal of Food Protection, Des Moines, v. 73, n. 12, p. 2225?2231, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
6. | | ARCURI, E. F.; ÂNGELO, F. F.; TALON, R.; BORGES, M. de F.; LEROY, S.; LOISEAU, G.; LANGE, C. C.; ANDRADE, N. J. de; MONTET, D. Toxigenic status of Staphylococcus aureus isolated from bovine raw milk and minas frescal cheese in Brazil. Journal of Food Protection, v. 73, n. 12, p. 2225-2231, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
| |
Registros recuperados : 6 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
13/01/2011 |
Data da última atualização: |
23/05/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
ÂNGELO, F. F.; ARCURI, E. F.; TALON, R.; BORGES, M. de F.; LEROY, S.; LOISEAU, G.; LANGE, C. C.; ANDRADE, N. J. de; MONTET, D. |
Afiliação: |
FABÍOLA FONSECA ÂNGELO, UFV; EDNA FROEDER ARCURI, CNPGL; RÉGINE TALON, Institut National de la Recherche Agronomique; MARIA DE FATIMA BORGES, CNPAT; SABINE LEROY, Institut National de la Recherche Agronomique; GÉRARD LOISEAU, Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique; CARLA CHRISTINE LANGE, CNPGL; NÉLIO JOSÉ de ANDRADE, UFV; DIDIER MONTET, Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique. |
Título: |
Toxigenic status of Staphylococcus aureus isolated from bovine raw milk and minas frescal cheese in Brazil. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food Protection, Des Moines, v. 73, n. 12, p. 2225?2231, 2010. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Brasil; Queijo de Minas frescal. |
Thesagro: |
Staphylococcus Aureus. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/34506/1/PC10011.pdf
|
Marc: |
LEADER 00745naa a2200241 a 4500 001 1873017 005 2018-05-23 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aÂNGELO, F. F. 245 $aToxigenic status of Staphylococcus aureus isolated from bovine raw milk and minas frescal cheese in Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2010 650 $aStaphylococcus Aureus 653 $aBrasil 653 $aQueijo de Minas frescal 700 1 $aARCURI, E. F. 700 1 $aTALON, R. 700 1 $aBORGES, M. de F. 700 1 $aLEROY, S. 700 1 $aLOISEAU, G. 700 1 $aLANGE, C. C. 700 1 $aANDRADE, N. J. de 700 1 $aMONTET, D. 773 $tJournal of Food Protection, Des Moines$gv. 73, n. 12, p. 2225?2231, 2010.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|