Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
19/02/1993 |
Data da última atualização: |
19/02/1993 |
Autoria: |
THEURER, C. B.; OLIVEIRA, J. S. e; WU, Z.; HUBER, J. T.; SWINGLE, R. S.; POORE, MH.; WANDERVAN, J.; DENIGAN, M.; AL-DENEH, A. |
Afiliação: |
CNPGL. |
Título: |
Steam flaking with two dietary grain levels improves digestible starch intake and performance by lactating cows. |
Ano de publicação: |
1991 |
Fonte/Imprenta: |
Logan: Utah State University, 1991. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
In: AMERICAN DAIRY SCIENCE ASSOCIATION, 1991. Annual Meeting. |
Palavras-Chave: |
Bovino de leite. |
Thesagro: |
Amido; Digestibilidade; Processamento; Sorgo. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00802naa a2200277 a 4500 001 1590595 005 1993-02-19 008 1991 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTHEURER, C. B. 245 $aSteam flaking with two dietary grain levels improves digestible starch intake and performance by lactating cows. 260 $c1991 500 $aIn: AMERICAN DAIRY SCIENCE ASSOCIATION, 1991. Annual Meeting. 650 $aAmido 650 $aDigestibilidade 650 $aProcessamento 650 $aSorgo 653 $aBovino de leite 700 1 $aOLIVEIRA, J. S. e 700 1 $aWU, Z. 700 1 $aHUBER, J. T. 700 1 $aSWINGLE, R. S. 700 1 $aPOORE, MH. 700 1 $aWANDERVAN, J. 700 1 $aDENIGAN, M. 700 1 $aAL-DENEH, A. 773 $tLogan: Utah State University, 1991.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
|