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Registros recuperados : 1 | |
1. | | GUZZO, E. C.; TOMA, R.; ACEVEDO, J. P. M.; VEGA, J. G.; NEGRISOLI JUNIOR, A. S.; LÖHR, B. L.; SANTOS, T. T. dos; SILVA, D. J. da; DINIZ, L. E. C. Intraspecific body size variability in a population of Billaea rhynchophorae (Blanchard) (Diptera: Tachinidae) parasitizing Rhynchophorus palmarum (Linnaeus) (Coleoptera: Curculionidae) in Brazil. Egyptian Journal of Biological Pest Control, v. 33, 11, 2023. 5 p. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
16/08/2016 |
Data da última atualização: |
19/08/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
SCHEUER, P. M.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. de. |
Afiliação: |
PATRÍCIA MATOS SCHEUER, UFSC; MARCO DI LUCCIO, UFSC; ANDRÉ WÜST ZIBETTI, UFSC; MARTHA ZAVARIZ DE MIRANDA, CNPT; ALICIA DE FRANCISCO, UFSC. |
Título: |
Relationship between instrumental and sensory texture profile of bread loaves made with whole-wheat flour and fat replacer. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Texture Studies, Westport, v. 47, n. 1, p. 14-23, 2016. |
ISSN: |
1745-4603 |
DOI: |
10.1111/jtxs.12155 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Bread; Farinha de trigo integral; Fat replacer; Grupo de análise sensorial; Padrão de textura; Sensory trained panel; Substituto da gordura; Texture profile; Whole-wheat flour. |
Thesagro: |
Panificação. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/146440/1/ID43748-2016v47n1p14JournalTextureStudies.pdf
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Marc: |
LEADER 00958naa a2200301 a 4500 001 2051010 005 2016-08-19 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1745-4603 024 7 $a10.1111/jtxs.12155$2DOI 100 1 $aSCHEUER, P. M. 245 $aRelationship between instrumental and sensory texture profile of bread loaves made with whole-wheat flour and fat replacer.$h[electronic resource] 260 $c2016 650 $aPanificação 653 $aBread 653 $aFarinha de trigo integral 653 $aFat replacer 653 $aGrupo de análise sensorial 653 $aPadrão de textura 653 $aSensory trained panel 653 $aSubstituto da gordura 653 $aTexture profile 653 $aWhole-wheat flour 700 1 $aDI LUCCIO, M. 700 1 $aZIBETTI, A. W. 700 1 $aMIRANDA, M. Z. de 700 1 $aFRANCISCO, A. de 773 $tJournal of Texture Studies, Westport$gv. 47, n. 1, p. 14-23, 2016.
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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