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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | PITTA, R. M.; CROSARIOL NETTO, J.; BARROS, E. M.; WIEST, G.; SCHOFFEN, M. E.; ZANETTI, V. H. Q da questão. Cultivar, a. 20, n. 238, p. 19-21, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FIEBIG, M. S.; ANDRADE, D. R. M.; MINDELO, L. J. de O.; GOIS, J. S. de; LUNA, A. S.; PROVENZI, M. A.; MAGALHAES, W. L. E.; MIOTTO, M.; HELM, C. V.; PRUDENCIO, E. S. Pinhão potential and their parts (failures, shells, and almonds) in the elaboration of yogurts containing acai pulp: physicochemical, nutritional, and functional properties, antimicrobial activity, and multi-elemental profile. Food Research International, v. 192, 114813, p. 1-15, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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