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Registros recuperados : 11 | |
6. | | SOUZA, S. R. de; MIO, L. L. M. de; SERRAT, B. M.; CHALLIOL, M. A. Doenças foliares, cancro e número de frutos relacionados com a adubação nitrogenada em pessegueiro. Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 29, n. 2, p. 260-264, ago. 2007. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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8. | | MAZARO, S. M.; GOUVEA, A. de; MIO, L. L. M. de; DESCHAMPS, C.; BIASI, L. A.; CITADIN, I. Escala diagramática para avaliação da severidade da mancha-de-dendrophoma em morangueiro. Ciência Rural, Santa Maria, v. 36, n. 5, p. 1630-1633, 2006. Nota. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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9. | | DOLINSKI, M. A.; MOTTA, A. C. V.; SERRAT, B. M.; MIO. L. L. M. de; MONTEIRO, L. B. Adubação nitrogenada e potássica na produtividade da ameixeira 'Reubennel', na região de Araucária - PR. Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 29, n. 2, p. 364-370, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura; Embrapa Uva e Vinho. |
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11. | | ROZWALKA, L. C.; LIMA, M. L. R. Z. da C.; MIO, L. L. M. de; NAKASHIMA, T. Extratos, decoctos e óleos essenciais de plantas medicinais e aromáticas na inibição de Glomerella cingulata e Colletotrichum gloeosporioides de frutos de goiaba. Ciência Rural, Santa Maria, RS, v. 38, n. 2, p. 301-307, mar./abr. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 11 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste. |
Data corrente: |
09/02/2022 |
Data da última atualização: |
09/02/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ROESE, A. D.; MIO, L. L. M. de. |
Afiliação: |
ALEXANDRE DINNYS ROESE, CPAO; LOUISE LARISSA MAY DE MIO, PROFESSORA - UNIVERSIDADE FEDERAL DO PARANÁ, CURITIBA. |
Título: |
Microorganisms abundance in grazed and non-grazed-soil. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FORESTRY SYSTEMS: 100% DIGITAL, 2., 2021. Anais e proceedings de eventos. Campo Grande, MS: Embrapa Gado de Corte, 2021. p. 172-175. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Cattle grazing confers several benefits when present in production systems, but careful handling is needed to maintain the soil quality. We evaluated the total fungal propagules in soil from two integrated crop-livestock systems (ICLS) compared to a non-integrated control. The method consisted of a twice soil sampling submitted to dilutions and culture media evaluation for total fungi growth. Results showed greater colony-forming units per plate in the soil from the non-grazed control, independently of the sampling time. We conclude that grazing influences the soil microbial attributes, probably by changing the quantity and quality of residues in the soil. Key words: microbial biomass carbon; soil quality; suppressiveness |
Thesagro: |
Carbono; Microbiologia do Solo; Qualidade. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/231119/1/p.-172.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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