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102. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | BARBOSA, M. M.; MELO, V.; RODRIGUES, R. D. P.; BRITO, E. S. de; PINTO, G. A. S. Comparison of carotenoids obtained from the bagasse of peduncle cashew by enzymatic retting, aqueous and alcohol extraction. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DE BIOPROCESSOS NA INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, 4., 2010, Curitiba. Anais... Curitiba: Universidade Federal do Paraná, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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103. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | BARROS, S.; MAIA, G.; MIRANDA, M.; SOUZA NETO, M. A. de; SOUSA, J. A. de; BRITO, E. S. de. Chemical, biochemical and volatile characterization of noni (Morinda citrifolia L.) pulp and its products. In: 2009 IFT ANNUAL MEETING & FOOD EXPO, Chicago, E.U.A. Abstracts of Papers Presented. Chicago: Institute of Food Technologists, 2009. p.192. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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105. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | BARROS, S. P. N.; MAIA, G. A.; BRITO, E. S. de; SOUZA NETO, M. A. de; SOUSA, J. A. de. Caracterização físico-química da polpa de Noni (Morinda citrifolia L.). In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 20.; ANNUAL MEETING OF THE INTERAMERICAN SOCIETY FOR TROPICAL HORTICULTURE, 54., 2008, Vitória. Frutas para todos: estratégias, tecnologias e visão sustentável: anais. Vitória: INCAPER: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 2008. 5 p. Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios; Embrapa Meio-Norte. |
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107. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | SOUSA, A.; SOUZA NETO, M. A. de; GARRUTI, D. dos S.; SOUSA, J. A. de; BRITO, E. S. de. Evaluation of noni (Morinda citrifolia) volatile profile by dynamic headspace and gas chromatography-mass spectrometry. Ciência e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v. 30, n. 3, p. 641-644, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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115. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | SAMPAIO, C. G.; MORAIS, S. M.; RUFINO, M. do S. M.; ALVES, R. E.; BRITO, E. S. de. Quality, bioactive compound content, and antioxidant activity in fruits of brazilian acerola clones. Acta Horticulturae, n. 841, p. 463-466, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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117. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | RUFINO, M. do S. M.; ALVES, R. E.; BRITO, E. S. de; SAMPAIO, C. de G.; SILVA, F. G. da. Quantificação de compostos bioativos e atividade antioxidante pelo método do DPPH em frutas tropicais. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA, 2., 2007, Viçosa, MG. Frutas, hortaliças e flores: palestras e resumos. Viçosa: UFV, 2007. p. 383 Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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119. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | CARVALHO, J. M. de; MAIA, G. A.; FIGUEIREDO, R, W, de; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S. Storage stability of a stimulant coconut water-cashew apple juice beverage. Journal of Food Processing and Preservation, England, v.31, p.178-189, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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120. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | SILVA, L. M. A. e; CAVALCANTE, J. M.; RIBEIRO, P. R. V.; CANUTO, K. M.; BRITO, E. S. de. Uso da cromatografia flash como método alternativo e de baixo custo para a separação dos principais componentes do LCC. In: ENCONTRO NACIONAL SOBRE METODOLOGIAS E GESTÃO DE LABORATÓRIOS DA EMBRAPA, 19.; SIMPÓSIO SOBRE PROCEDIMENTOS ANALÍTICOS E A RASTREABILIDADE DOS RESULTADOS DA AGROPECUÁRIA, 6., 2014, Fortaleza, CE. Unir talentos para ultrapassar fronteiras: resumos. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Pecuária Sudeste. Para informações adicionais entre em contato com cppse.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
10/12/2018 |
Data da última atualização: |
11/01/2019 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
MACNEIL, M. D.; MINHO, A. P.; CARDOSO, F. F.; YOKOO, M. J. I. |
Afiliação: |
Michael D. MacNeil, DeltaG, Montana; ALESSANDRO PELEGRINE MINHO, CPPSE; FERNANDO FLORES CARDOSO, CPPSUL; MARCOS JUN ITI YOKOO, CPPSUL. |
Título: |
Target selective anthelmintic treatment use in beef cattle: is it worth it? |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
In: MOLENTO, M. B.; MILLER, J. (Eds.). Movel approaches to the control of helminth parasites of livestock: facing the challenge of helminth infections in tropical and sbtropical areas. Curitiba: Appris, 2018. |
Páginas: |
p.53-61. |
ISBN: |
978854731475-0 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Intestinal parasitism, specifically parasitism caused by Cooperia oncophora, Ostertagia ostertagi and Haemonchus placei has been identified as an important cause of production loss in cattle. The control of these parasites relies strongly on the administration of anthelmintic drugs. However, the effectiveness of anthelmintics is threatened by the increasing prevalence and severity of anthelmintic resistance. Several novel control approaches are currently proposed, and among them the target selective anthelmintic treatment (TST) to individual animais instead of the whole herdo However, ali selective treatment strategies come with additional costs for labor and diagnostics. The pros are the slowing of resistance prevalence, lower residues of anthelmintics in meat and rnilk; the cons are the difficulty and time spent on selecting animais in need of treatment, costs with diagnostics and the possibility of lower production. Probably, in beef cattle the uses ofTST have more economic benefits when realized in animal between weaning and 24 months of age. The aim of TST uses is to reduce the frequency and number of treatment with anthelmintics and to maximize the potential benefit by considering environmental and management factors, carrying out less selective pressure on nematodes populations in cattle herds. |
Thesaurus NAL: |
Cooperia oncophora; Gastrointestinal nematodes; Haemonchus placei; Ostertagia ostertagi. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
Marc: |
LEADER 02150naa a2200229 a 4500 001 2101032 005 2019-01-11 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978854731475-0 100 1 $aMACNEIL, M. D. 245 $aTarget selective anthelmintic treatment use in beef cattle$bis it worth it?$h[electronic resource] 260 $c2018 300 $ap.53-61. 520 $aIntestinal parasitism, specifically parasitism caused by Cooperia oncophora, Ostertagia ostertagi and Haemonchus placei has been identified as an important cause of production loss in cattle. The control of these parasites relies strongly on the administration of anthelmintic drugs. However, the effectiveness of anthelmintics is threatened by the increasing prevalence and severity of anthelmintic resistance. Several novel control approaches are currently proposed, and among them the target selective anthelmintic treatment (TST) to individual animais instead of the whole herdo However, ali selective treatment strategies come with additional costs for labor and diagnostics. The pros are the slowing of resistance prevalence, lower residues of anthelmintics in meat and rnilk; the cons are the difficulty and time spent on selecting animais in need of treatment, costs with diagnostics and the possibility of lower production. Probably, in beef cattle the uses ofTST have more economic benefits when realized in animal between weaning and 24 months of age. The aim of TST uses is to reduce the frequency and number of treatment with anthelmintics and to maximize the potential benefit by considering environmental and management factors, carrying out less selective pressure on nematodes populations in cattle herds. 650 $aCooperia oncophora 650 $aGastrointestinal nematodes 650 $aHaemonchus placei 650 $aOstertagia ostertagi 700 1 $aMINHO, A. P. 700 1 $aCARDOSO, F. F. 700 1 $aYOKOO, M. J. I. 773 $tIn: MOLENTO, M. B.; MILLER, J. (Eds.). Movel approaches to the control of helminth parasites of livestock: facing the challenge of helminth infections in tropical and sbtropical areas. Curitiba: Appris, 2018.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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