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Registros recuperados : 162 | |
123. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | MIELE, A.; ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A. Quality of Brazilian red wines according to their geographical and varietal origin. In: CONGRESSO MONDIALE DELLA VIGNA E DEL VINO, 31.; ASSEMBLEA GENERALE DELL'O.I.V., 6., 2008, Verona, Italia. Riassunti delle comunicazioni. [Verona]: OIV: Ministero Politiche Agricole, Alimentari e Forestali, 2008. Não Paginado. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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127. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | GROHS, D. S.; ALMANÇA, M. A. K.; FAJARDO, T. V. M.; HALLEEN, F.; MIELE, A. Advances in propagation of grapevine in the world. Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 39, n. 4, e-760, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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128. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | RIZZON, L. A.; MIELE, A.; LAZZAROTTO, M.; CRISTOFOLI, B.; GUANDALIN, D. P.; FANTI, I. F. Análise de componentes principais na diferenciação de vinhos Moscato da Serra Gaúcha. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 12., 2008, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2008. p. 173. Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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138. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | GROHS, D. S.; ALMANÇA, M. A. K.; FAJARDO, T. V. M.; HALLEEN, F.; MIELE, A. Avanços observados na propagação de videiras no mundo. Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, SP, v. 39, p. 130-144, Setembro 2017. I SIMPROFRUTI (I Simpósio Internacional sobre ?Avanços na propagação de fruteiras?). Evento on line de 25-29.09.17 (http://www.simprofruti.com.br/). Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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139. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | RIZZON, L. A.; CRISTOFOLI, B.; MIELE, A.; GUANDALIN, D. P.; FANTI, H. I. Características da uva e do mosto da cv. Moscato Branco de Paraí e São Jorge - RS, Safra 2006. In: CONGRESO LATINOAMERICANO DE VITICULTURA Y ENOLOGIA, 11., 2007, Mendoza. Seduciendo al consumidor de hoy: anales. [Mendoza: INV: CLEIFRA], 2007. 1 CD-ROM. Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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140. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | BADALOTTI, D. A.; MIELE, A.; SILVA, G. A. da; DUTRA, S. V.; SPINELLI, F. Phenolic compound contents and antioxidant in Brazilian organic grape juices. In: IN VINO ANALYTICA SCIENTIA, 7., 2011, Graz. Analytical chemistry for wine, brandy and spirit: proceedings. [S.l.]: Technischen Universität Graz, 2011. p. 87. Resumo CA15. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 162 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
21/01/2008 |
Data da última atualização: |
22/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MIELE, A.; RIZZON, L. A.; QUEIROZ, S. C. do N. de. |
Afiliação: |
ALBERTO MIELE, CNPUV; Luiz Antenor Rizzon, Embrapa Uva e Vinho; Sônia C. do N. de Queiróz, Embrapa Meio Ambiente. |
Título: |
Residues of mancozeb, glyphosate, copper and manganese in Isabella grape juice and wine made from grapevines cultivated under conventional and organic systems. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: LATIN AMERICAN PESTICIDE RESIDUE WORKSHOP, 1., 2007, Santa Maria. Book of abstracts. Santa Maria: UFSM, 2007. |
Páginas: |
p. 58 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo. |
Conteúdo: |
COnsidering the perspective to have an increase in number of growers and area of grapes cultivated under organic system is the State of Rio Grande do Sul, Brazil, this research had the objective to evaluete the transformation of an 35 yeras-old Isabella (Vitis vinífera L.) vineyard cultivated under an conventional system to an organic one. |
Palavras-Chave: |
Produção convencional. |
Thesagro: |
Análise Química; Fungicida; Herbicida; Pesticida; Produção Orgânica; Resíduo; Uva; Vinho; Viticultura. |
Categoria do assunto: |
-- H Saúde e Patologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203321/1/9393-2007.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/103807/1/2007RA-063.pdf
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Marc: |
LEADER 01212nam a2200277 a 4500 001 1542363 005 2019-10-22 008 2007 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMIELE, A. 245 $aResidues of mancozeb, glyphosate, copper and manganese in Isabella grape juice and wine made from grapevines cultivated under conventional and organic systems. 260 $aIn: LATIN AMERICAN PESTICIDE RESIDUE WORKSHOP, 1., 2007, Santa Maria. Book of abstracts. Santa Maria: UFSM$c2007 300 $ap. 58 500 $aResumo. 520 $aCOnsidering the perspective to have an increase in number of growers and area of grapes cultivated under organic system is the State of Rio Grande do Sul, Brazil, this research had the objective to evaluete the transformation of an 35 yeras-old Isabella (Vitis vinífera L.) vineyard cultivated under an conventional system to an organic one. 650 $aAnálise Química 650 $aFungicida 650 $aHerbicida 650 $aPesticida 650 $aProdução Orgânica 650 $aResíduo 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aViticultura 653 $aProdução convencional 700 1 $aRIZZON, L. A. 700 1 $aQUEIROZ, S. C. do N. de
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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