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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
04/11/2010 |
Data da última atualização: |
11/03/2021 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
PEREIRA, J. C. R.; GASPAROTTO, L.; ARRUDA, M. R. de. |
Afiliação: |
JOSE CLERIO REZENDE PEREIRA, CPAA; LUADIR GASPAROTTO, CPAA; MURILO RODRIGUES DE ARRUDA, CPAA. |
Título: |
Cultivares. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: GASPAROTTO, L.; PEREIRA, J. C. R. (Ed.). A cultura da bananeira na região Norte do Brasil. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Manaus: Embrapa Amazônia Ocidental, 2010. p. 71-86. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Descrição das variedades: Caipira, Thap Maeo; FHIA 1 e FHIA 18, BRS Caprichosa, BRS Garantida, BRS Conquista, BRS Japira e BRS Vitória, Prata Ken ou Pacovan Ken, Pelipita, FHIA 20, FHIA 21, Figo Cinza, Figo Vermelho, Ouro, BRS Preciosa. |
Palavras-Chave: |
Variedades. |
Thesagro: |
Banana. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
Marc: |
LEADER 00790naa a2200169 a 4500 001 1866050 005 2021-03-11 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPEREIRA, J. C. R. 245 $aCultivares. 260 $c2010 520 $aDescrição das variedades: Caipira, Thap Maeo; FHIA 1 e FHIA 18, BRS Caprichosa, BRS Garantida, BRS Conquista, BRS Japira e BRS Vitória, Prata Ken ou Pacovan Ken, Pelipita, FHIA 20, FHIA 21, Figo Cinza, Figo Vermelho, Ouro, BRS Preciosa. 650 $aBanana 653 $aVariedades 700 1 $aGASPAROTTO, L. 700 1 $aARRUDA, M. R. de 773 $tIn: GASPAROTTO, L.; PEREIRA, J. C. R. (Ed.). A cultura da bananeira na região Norte do Brasil. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Manaus: Embrapa Amazônia Ocidental, 2010. p. 71-86.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pesca e Aquicultura. |
Data corrente: |
27/07/2015 |
Data da última atualização: |
24/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SOUZA, A. L. M. de; GUIMARÃES, J. de T.; LUIZ, D. de B.; MESQUITA, E. de F. M. de. |
Afiliação: |
ANDRE LUIZ MEDEIROS DE SOUZA, UFF; JONAS DE TOLEDO GUIMARÃES, UFF; DANIELLE DE BEM LUIZ, CNPASA; ELIANA DE FÁTIMA MARQUES DE MESQUITA, UFF. |
Título: |
Bacteriological evaluation in Salmon (Salmo salar) benefit in fish's warehouse in Rio de Janeiro, Brazil. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food Processing & Technology, v. 6, n. 5, p. 120, June 2015. Abstracts. 5th Euro-Global Summit and Expo on Food & Beverages, Alicante, Spain, June 2015. |
ISSN: |
2157-7110 |
DOI: |
10.4172/2157-7110.S1.018 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The consumption of raw fish is increasing in Brazil however it may present a higher risk to public health, because its integrity depends only on proper handling and storage. Hence, the use of effective means to ensure the safety of the product is extremely important. The aim of this investigation was to carry out microbiological analysis of salmon (Salmosalar) before and after the processing in a fish industry. The microbiological analyzes were: Salmonella spp(SS), Staphylococcus aureus (SA), total coliforms (TC), Escherichia coli (EC) and Aerobic Mesophilic Heterotrophic Bacteria (AMHB). The raw material and the final product had low levels of AMHB and SA. TC was in low concentration only in the final product. The SS and EC bacteria were not isolated. It is suggested that fish industries with ?good processing practices? can produce suitable raw fish to fresh consumption. |
Thesagro: |
Análise microbiológica; Peixe; Salmão. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/127017/1/CNPASA-2015.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA) |
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