|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CARVALHO, C. W. P. de; CHUQUI-PAULINO, F. J.; HIDALGO CHÁVEZ, D. W.; VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.; ASCHERI, J. L. R. Extrusion cooking impact on blends of cereals and pulses whole grain gluten-free flours for breading. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 22., 2024, Rimini. The future of food is now: development, functionality & sustainability. Abstract book. Rimini: IUFoST, 2024, p. 469-470. Ref. 4.13.18. P.13.018. IUFoST. 8-12 set. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | SANTOS, A. C. Q.; ACCIOLY, A. M. de A.; NASCIMENTO, C. W. A. do; SANTOS, N. M. dos; MELO, É. E. C. de; XAVIER, B. T. de L. Competitive Absorption of Cadmium Zinc, and Lead by Velvet Bean (Stizolobium Aterrimum) and Metal Distribution among Soil Fractions. Communications in Soil Science and Plant Analysis, v.45, p.1499-1510, 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|