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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
28/09/2016 |
Data da última atualização: |
06/05/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
AULER, D.; TEIXEIRA, R.; NARDI, V. A. M. |
Afiliação: |
VINICIUS ANTONIO MACHADO NARDI, CNPUV. |
Título: |
Food safety as a field in supply chain management studies: a systematic literature review. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
The International Food and Agribusiness Management Review (Online), 2016. |
ISSN: |
15592448 10967508 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The increasing number of food contamination events has called the attention of both practitioners and scholars to food safety problems and their consequences. Many of these events are related to the supply chain because food production is now a global process of commoditized goods, made by large corporations that purchase inputs from producers in many countries. Given the linkage between supply chain and food safety issues, we investigated how studies in the supply chain management area have examined food safety issues, exploring some of their important characteristics. To do so, we conducted a systematic literature review of 46 papers, published in 23 journals, indexed in the Web of Science database. As a result, we pointed out some main characteristics of these papers, including journal attributes, authorship data, citation network, methodological characteristics, and theoretical approaches. Results serve as a reference to scholars and allow us to discuss some potential opportunities for future research in the field of food safety in the supply chain management area. Keywords: supply chain management, food safety, systematic literature review. JEL code: M11, L66, L23, Q56, M19 |
Palavras-Chave: |
Cadeia de suprimentos; Segurança de alimentos; Supplay chain. |
Thesaurus Nal: |
food safety. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/153079/1/Nardi-Ifama-2016-online.pdf
|
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
02/12/2011 |
Data da última atualização: |
23/07/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FENSTERSEIFER, M.; AUGUSTINI, B. C.; NALIN, R.; MELLO, L. M. R. de; SILVA, G. A. da. |
Afiliação: |
Mariana Fensterseifer, IFRS/BG; Bruna Carla Agustini, UFPR; Rafaela Nalin, UCS; LOIVA MARIA RIBEIRO DE MELLO, CNPUV; GILDO ALMEIDA DA SILVA, CNPUV. |
Título: |
Resíduos sólidos de uva e compostos com capacidade oxi-redox favorável. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 9.; ENCONTRO DE PÓS-GRADUANDOS DA EMBRAPA UVA E VINHO, 5., 2011, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2011. |
Páginas: |
p. 20. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Resumo. |
Conteúdo: |
O objetivo deste estudo foi determinar a diferença existente entre os resíduos dos cultivares Isabel, Niágara, Chardonnay, Pinot Noir e uma mistura de cultivares em relação à concentração dos agentes oxi-redoxf para exploração industrial e comercial. |
Palavras-Chave: |
Anais; CNPUV; IC; Iniciação cientifica. |
Thesagro: |
Antioxidante; Composto fenólico; Suco; Uva; Viticultura. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/49086/1/FENSTERSEIFER-Resumos-9IC-2011.pdf
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Marc: |
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Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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