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Registros recuperados : 29 | |
21. | | FERNANDES, A. G.; PINHEIRO, A. M.; PRADO, G. M. do; FAI, A. E. C.; SOUSA, P. H. M. de; MAIA, G. A. Sucos tropicais de acerola, goiaba e manga: avaliação dos padrões de identidade e qualidade. Revista Ceres, Viçosa, v. 53, n. 307, maio/jun. 2006. p. 302-308 Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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23. | | OLIVEIRA, W. Q. de; WURLITZER, N. J.; ARAÚJO, A. W. D. O.; COMUNIAN, T. A.; BASTOS, M. do S. R.; OLIVEIRA, A. L. de; MAGALHAES, H. C. R.; RIBEIRO, H. L.; FIGUEIREDO, R. W. de; SOUSA, P. H. M. de. Complex coacervates of cashew gum and gelatin as carriers of green coffee oil: The effect ofmicrocapsule application on the rheological and sensorial quality of a fruit juice. Food Research International, 131, art. no. 109047, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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24. | | HOLANDA, D. K. R.; WURLITZER, N. J.; DIONISIO, A. P.; BARROS, A. R. C.; MOREIRA, R. DE A.; SOUSA, P. H. M. DE; BRITO, E. S. de; RIBEIRO, P. R. V.; COSTA, A. M.; IUNES, M. F. Garlic passion fruit (Passiflora tenuifila Killip): assessment of eventual acute toxicity, anxiolytic, sedative, and anticonvulsant effects using in vivo assays. Food Research International, Amsterdam, v. 128, artigo 108813, 8 p. Feb. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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25. | | HOLANDA, D. K. R.; WURLITZER, N. J.; CAMPOS, A. R.; MOREIRA, R. A.; SOUSA, P. H. M. de; BRITO, E. S. de; RIBEIRO, P. R. V.; IUNES, M. F.; COSTA, A. M. Garlic passion fruit (Passiflora tenuifolia Killip): assessment of eventual acute toxicity, anxiolytic, sedative, and anticonvulsant effects using in vivo assays. Food Research International, 128, art. no. 108813, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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26. | | SOUSA, P. H. M. de; MAIA, G. A.; AZEREDO, H. M. C. de; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; GARRUTI, D. dos S.; FREITAS, C. A. S. de. Mixed tropical fruit nectars with added energy components. International Journal of Food Science and Technology, Oxford, v.42, p.1290-1296, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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27. | | COSTA, J. N. da; LEAL, A. R.; NASCIMENTO, L. G. L.; RODRIGUES, D. C.; MUNIZ, C. R.; FIGUEIREDO, R. W.; MATA, P.; NORONHA, J. P.; SOUSA, P. H. M. de. Texture, microstructure and volatile profile of structured guava using agar and gellan gum. International Journal of Gastronomy and Food Science, 20, art. no. 100207, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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28. | | SOUSA, P. H. M. de; RAMOS, A. M.; BRITO, E. S. de; MAIA, G. A.; AZEREDO, H. M. C. de; PRADO, G. M. do; GONZAGA, M. L. da C. Use of mixture design to improve a tropical mixed fruit nectar. Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos, Curitiba, v. 32, n. 2, p. 249-258, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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29. | | SABINO, L. B. DE S.; GONZAGA, M. L. DA C.; OLIVEIRA, L. DE S.; DUARTE, A. S. G.; SILVA, L. M. A. e; BRITO, E. S. de; FIGUEIREDO, R. W. DE; SILVA, L. M. R. DA; SOUSA, P. H. M. DE. Polysaccharides from acerola, cashew apple, pineapple, mango and passion fruit co-products: structure, cytotoxicity and gastroprotective effects. Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre, [Amsterdam], v. 24, artigo 100228, 11 p., Oct. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 29 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
02/12/2016 |
Data da última atualização: |
03/03/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GORDIANO, L. A.; MEDEIROS, T. A. F.; SIGNOR, D.; MORAES, S. A. de. |
Afiliação: |
LAYSE ARAUJO GORDIANO; THAIANY ARAUJO FERREIRA MEDEIROS; DIANA SIGNOR DEON, CPATSA; SALETE ALVES DE MORAES, CPATSA. |
Título: |
Enteric methane emissions by goats in grazing in caatinga. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GREENHOUSE GASES IN AGRICULTURE, 2., 2016, Campo Grande, MS. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2016. |
Páginas: |
p. 427-428 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Caatinga is an important food source for the animals of the semi-arid region, but the low quality forage at certain times of year limits animal performance and increases the emission of methane gas. Thus, the objective of this study was to evaluate the forage intake and emission of methane by goats fed grassland savanna during two periods of the year. |
Palavras-Chave: |
Alimentação animal; Fed grassland; Pastejo na Caatinga. |
Thesagro: |
Caatinga; Caprino; Composição Botânica. |
Thesaurus NAL: |
Goats. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/151119/1/Salete.DOC-216-Final-11.pdf
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Marc: |
LEADER 01109nam a2200241 a 4500 001 2057777 005 2017-03-03 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGORDIANO, L. A. 245 $aEnteric methane emissions by goats in grazing in caatinga.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GREENHOUSE GASES IN AGRICULTURE, 2., 2016, Campo Grande, MS. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa$c2016 300 $ap. 427-428 520 $aCaatinga is an important food source for the animals of the semi-arid region, but the low quality forage at certain times of year limits animal performance and increases the emission of methane gas. Thus, the objective of this study was to evaluate the forage intake and emission of methane by goats fed grassland savanna during two periods of the year. 650 $aGoats 650 $aCaatinga 650 $aCaprino 650 $aComposição Botânica 653 $aAlimentação animal 653 $aFed grassland 653 $aPastejo na Caatinga 700 1 $aMEDEIROS, T. A. F. 700 1 $aSIGNOR, D. 700 1 $aMORAES, S. A. de
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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