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Registros recuperados : 1.543 | |
70. | | AOUADA, F. A.; MATTOSO, L. H. C.; LONGO, E. A simple procedure for the preparation of laponite and thermoplastic starch nanocomposites: structural, mechanical, and thermal characterizations. Journal of Thermoplastic Composite Materials, [S. l.], v. 26, n. 1, p. 109-124, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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77. | | BRAGA, G. S.; MATTOSO, L. H. C.; FONSECA, F. J. Sensores de químicos de PANI/PSS: reprodutibilidade das suas propriedades elétricas e sensibilidade. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 8, 2014, Juiz de fora. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação; Campo Grande: Embrapa Gado de Corte; Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2014. p. 27-31. Editores: Maria Alice Martins, Humberto de Mello Brandão, Marlene de Barros Coelho, Daniel Souza Corrêa, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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79. | | COSTA, R. G. F.; RIBEIRO, C.; MATTOSO, L. H. C. Synthesis of TiO2 Nanoparticles by Hydrothermal Treatment and Preparation of Nanocomposite Fibers In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AND AGRICULTURE APPLICATIONS OF NANOTECHNOLOGIES - NanoAgri, 2010, São Pedro, SP. [Anais…] São Pedro: Aptor Software, 2010. Editors: Caue Ribeiro, Odílio Benedito Garrido de Assis, Luiz Henrique Capparelli Mattoso, Sérgio Mascarenhas. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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80. | | AOUADA, F. A.; BORTOLIN, A.; MATTOSO, L. H. C. Synthesis and hydrophilic properties of a novel pH sensitive pAAm/PMAA/CMC hydrogels In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AND AGRICULTURE APPLICATIONS OF NANOTECHNOLOGIES - NanoAgri, 2010, São Pedro, SP. [Anais…] São Pedro: Aptor Software, 2010. Editors: Caue Ribeiro, Odílio Benedito Garrido de Assis, Luiz Henrique Capparelli Mattoso, Sérgio Mascarenhas. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1.543 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
25/04/2003 |
Data da última atualização: |
07/05/2008 |
Autoria: |
RIUL JR. A.; FONSECA, F. J.; MATTOSO, L. H. C. |
Afiliação: |
USP-Laboratório de Microeletrônica, Departamento de Engenharia de Sistemas Eletrônicos, São Carlos, SP; Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP. |
Título: |
Artificial Taste sensor based on nanostructerd conducting polymers. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
In: ENCONTRO DE NANODISPOSITIVOS SEMICONDUTORES E MATERIAIS NANOESTRUTURADOS, 2., 2003, Natal. NanoSemiMat-2: [anais]. Recife: CNPq, 2003. |
Páginas: |
p. 101-103. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The development of artificial sensors for the detection, quantification and evaluation of tastants in liquid systems is keen by the food and beverage industry and any other trade in which monitoring for control quality of products becomes essential... |
Palavras-Chave: |
Artificial taste sensor; Polímero; Sensor. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00860naa a2200193 a 4500 001 1024606 005 2008-05-07 008 2003 bl --- 0-- u #d 100 1 $aRIUL JR. A. 245 $aArtificial Taste sensor based on nanostructerd conducting polymers. 260 $c2003 300 $ap. 101-103. 520 $aThe development of artificial sensors for the detection, quantification and evaluation of tastants in liquid systems is keen by the food and beverage industry and any other trade in which monitoring for control quality of products becomes essential... 653 $aArtificial taste sensor 653 $aPolímero 653 $aSensor 700 1 $aFONSECA, F. J. 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 773 $tIn: ENCONTRO DE NANODISPOSITIVOS SEMICONDUTORES E MATERIAIS NANOESTRUTURADOS, 2., 2003, Natal. NanoSemiMat-2: [anais]. Recife: CNPq, 2003.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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