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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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81.Imagem marcado/desmarcadoMATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.; HENZ, G. P. Protocolos de avaliação da qualidade química e físicas de pimentas (Capsicum spp.). Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2007. 9 p. (Embrapa Hortaliças. Comunicado Técnico, 50).

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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82.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; ARAÚJO, A. L.; MATTOS, L. M. Tecnologia de aplicação de 1-MCP em tomates de mesa. In: SEMINÁRIO INTERNACIONAL DE PÓS-COLHEITA E PROCESSAMENTO MÍNIMO DE FRUTAS E HORTALIÇAS, 2002, Brasília. Anais... Brasília: Embrapa Hortaliças, 2003.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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83.Imagem marcado/desmarcadoMALMONGE, J. A.; MATTOS, L. H. C.; CAMPOS, M. Transporte eletrônico em blendas de P(VDF-TrFE) com poli(ometoxianilina). In: CONGRESSO BRASILEIRO DE POLÍMEROS, 4., set.-out. 1997, Salvador, BA. Anais... São Carlos: Associação Brasileira de Polímeros, 1997. não paginado. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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84.Imagem marcado/desmarcadoMATTOS, L. M. de; SILVA, E. F. da. Uso dos índices AF (Attenuation factor) e RF (Retardation factor) como metodologia de diagnóstico de suscetibilidade de solos e vulnerabilidade de água subterrânea à contaminação por pesticidas. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA DO SOLO, 27., 1999, Brasília, DF. Resumos [...]. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 1999. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Solos.

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85.Imagem marcado/desmarcadoTURETTA, A. P. D.; TONUCCI, R. G.; MATTOS, L. M. de. Agricultural management strategies to enhance family farming in Brazil. In: TROPICAL AND SUBTROPICAL AGRICULTURAL AND NATURAL RESOURCE MANAGEMENT CONFERENCE, 2016, Vienna, Austria. Solidarity in a competing world - fair use of resources: proceedings... Vienna: University of Natural Resources and Life Sciences, 2016. TROPENTAG 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados; Embrapa Solos.

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86.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; CALEGARIO, F. F.; SARGENT, S. A.; MATTOS, L. M.; BERG, F. Addition of a surfactant does not contribute to the extraction of carotenoid pigments in tomatoes and watermelons. AUSTRALIAN POSTHARVEST HORTICULTURE CONFERENCE, 2003, Brisbane. Program and abstracts... Kenmore: RIRPC: Horticulture Australia: Queensland Government: The University of Quensland, 2003. p. 59

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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87.Imagem marcado/desmarcadoMELO, C. O.; MORETTI, C. L.; MACHADO, C. M. M.; MATTOS, L. M.; MUNIZ, L. B. Alterações físicas e químicas em bulbos de cebolas durante o armazenamento refrigerado. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 2., 2007, Viçosa. Palestras e resumos... Viçosa: Universidade Federal de Viçosa, 2007. p. 266

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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88.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MELO, C. O.; MACHADO, C. M. M.; MATTOS, L. M.; MUNIZ, L. B. Alterações fisicas e químicas em cebolas armazenadas sob refrigeração. Ciência Rural, Santa Maria, v. 42, n. 11, p. 2078-2084, nov. 2012.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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89.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruit and vegetable crops: a review. In: WORKSHOP EFEITOS DAS MUDANÇAS CLIMÁTICAS NA PRODUÇÃO DE HORTALIÇAS, 2009, Brasília, DF. Palestras... Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2009. CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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90.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruit and vegetable crops: a review. Food research international, Barking, v. 43, p. 1824-1832, 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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91.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruti and vegetable crops: a review. Food Research International, Barking, v. 43, p. 1824-1832, 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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92.Imagem marcado/desmarcadoMATTOS, L. P. V.; BETTIOL, W.; GONÇALVES, G. G.; MORAIS, L. A. S. de. Controle de Penicillium digitatum em pós-colheita de frutos de laranja com óleos fixos e essenciais. Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 34, p. S 47, ago. 2009. Suplemento. Edição dos Resumos do XLII Congresso Brasileiro de Fitopatologia; XLII Annual Meeting of the Brazilian Pthytopathologiacal Society, Rio de Janeiro, ago. 2009. Resumo 172.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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93.Imagem marcado/desmarcadoBETTIOL, W.; MATTOS, L. P. V.; MORAIS, L. A. S. de. Control of postharvest green mold of orange by essencial and fixed oils. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF POSTHARVEST PATHOLOGY/DISEASE CONTROL, 2011, Lleida. Book of Abstracts... Lleida: Universitat de Lleida, 2011. Resumo Pc17.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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94.Imagem marcado/desmarcadoFRAGALE, P. A. C.; FRANCO NETTO, A. de S.; ELEUTÉRIO, G.; MATTOS, L. M. de. Levantamento de indicadores empíricos para subsidiar a construção de metodologia de avaliação da conformidade de serviços ambientais. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA CERRADOS, 2015, Planaltina, DF. Jovens Talentos 2015: resumos. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2015. p. 105

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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95.Imagem marcado/desmarcadoMATTOS, L. B. de; LIMA, J. E. de; LIRIO, V. S. Integração espacial de mercados na presença de custos de transação: um estudo para o mercado de boi gordo em Minas Gerais e São Paulo. Revista de Economia e Sociologia Rural, Brasília, v. 47, n. 1, p. 249-274, jan./mar. 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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96.Imagem marcado/desmarcadoSOUSA, R. M. de D. de; MORETTI, C. L.; MACHADO, C. M. M.; MATTOS, L. M. Macarrão enriquecido com farinha de raspas de minicenouras. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2008. 1 p.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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97.Imagem marcado/desmarcadoMATTOS, L. B. de; MULLER, C. A. da S.; LIMA, J. E. de; LÍRIO, V. S. Efeitos do trabalho infantil sobre a educação na região Nordeste do Brasil. Revista Econômica do Nordeste, Fortaleza, v.37, n.3, p.356-367, jul./set. 2006.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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98.Imagem marcado/desmarcadoMATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.; SILVA, E. Y. Y. da. Effects of modified atmosphere packaging on quality attributes and phystological responses of fresh-cut crispheah lettuce. Cyta Journal of Food, v. 11, n. 3, 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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99.Imagem marcado/desmarcadoMOURA, M. A. de; FINGER, F. L.; MATTOS, L. M.; MORETTI, C. L. Determinação da injúria por frio em tomates utilizando-se o extravasamento de eletrólitos e a emissão de fluorescência. Revista Brasileira de Armazenamento, Viçosa, MG, v. 34, n. 1, p. 10-15, 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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100.Imagem marcado/desmarcadoBETTIOL, W.; MATTOS, L. P. V.; GONÇALVES, G. G.; MORAIS, L. A. S. de. Efeito de agentes de biocontrole sobre o bolor verde (Penicillium digitatum) em frutos cítricos. Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 34, p. S72, ago. 2009. Suplemento. Edição dos Resumos do XLII Congresso Brasileiro de Fitopatologia; XLII Annual Meeting of the Brazilian Pthytopathologiacal Society, Rio de Janeiro, ago. 2009. Resumo 263.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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Registros recuperados : 266
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Meio Ambiente.
Data corrente:  14/01/2008
Data da última atualização:  25/03/2014
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  Internacional - A
Autoria:  MORANDI, M. A. B.; MATTOS, L. P. V.; SANTOS, E. R. dos; BONUGLI, R. C.
Afiliação:  Marcelo Augusto Boechat Morandi, Embrapa Meio Ambiente; Liliana Patrícia Vital de Mattos, FCA-UNESP; Elen Ribeiro dos Santos, Embrapa Meio Ambiente; Rafaella Costa Bonugli, Embrapa Meio Ambiente (Bolsista).
Título:  Influence of application time on the establishment, survival, and ability of Clonostachys rosea to suppress Botrytis cinerea sporulation on rose debris.
Ano de publicação:  2008
Fonte/Imprenta:  Crop Protection, Guildford, v. 27, n.1, p. 77-83, 2008.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The influence of application time and the length of exposure to sunlight on survival, establishment, and ability of Clonostachys rosea to suppress Botrytis cinerea sporulation on rose debris were investigated in a climate-controlled greenhouse (experiment 1) and in a plasticcovered greenhouse (experiment 2). C. rosea conidia germinated significantly greater on treatments kept out of direct light for all application times. However, the germination incidence was negatively correlated with the application time for all treatments, independent of sunlight exposure. The recovery of viable conidia from leaves and the tissues colonized by C. rosea reduced exponentially as exposure to sunlight increased (from 0 to 8 h). The relative humidity (RH) was positively correlated with germination independent of sunlight exposure (r ¼ 0.95 and r ¼ 0.97, for shadow and sun, respectively). On treatments exposed to sunlight, the global radiation was negatively correlated with germination, especially during the 3 h following inoculation (r ¼ 0.94). Despite the effects of exposure to sunlight on C. rosea, the suppression of B. cinerea sporulation was only marginally affected (suppression of 94.5?100% and 65?93%, respectively, for experiment 1 and experiment 2). These results show the ability of C. rosea to withstand adverse environmental conditions and still provide suppression of B. cinerea sporulation on rose debris.
Thesagro:  Botrytis Cinerea; Controle Biológico; Mofo Cinzento; Raio Ultravioleta; Rosa.
Thesaurus NAL:  Clonostachys rosea.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio Ambiente (CNPMA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMA7156 - 1UPCAP - --Aq5 G2PAT 20072008.00010
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