Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
26/05/1994 |
Data da última atualização: |
26/05/1994 |
Autoria: |
GENOVESE, M. I.; LAJOLO, F. M. |
Afiliação: |
Faculdade de Ciencias Farmaceuticas, Universidade de Sao Paulo, Cx. Postal 66355, CEP 05389, Sao Paulo, SP, Brasil. |
Título: |
Composition and structural characteristics of isolated soy proteins from broken and demaged seeds. |
Ano de publicação: |
1993 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food Science, v.58, n.1, p.148-157, 1993. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Composicao; Composition; Damaged seeds; Estrutura; Isolada; ISP - Isolated soy proteins; Protein; Semente danificada; Soy; Structure. |
Thesagro: |
Proteína; Soja. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00720naa a2200265 a 4500 001 1457665 005 1994-05-26 008 1993 bl --- 0-- u #d 100 1 $aGENOVESE, M. I. 245 $aComposition and structural characteristics of isolated soy proteins from broken and demaged seeds. 260 $c1993 650 $aProteína 650 $aSoja 653 $aComposicao 653 $aComposition 653 $aDamaged seeds 653 $aEstrutura 653 $aIsolada 653 $aISP - Isolated soy proteins 653 $aProtein 653 $aSemente danificada 653 $aSoy 653 $aStructure 700 1 $aLAJOLO, F. M. 773 $tJournal of Food Science$gv.58, n.1, p.148-157, 1993.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
|