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| Registros recuperados : 5 | |
| 2. |  | CRAVIOTTO, R. M.; YOLDJIAN, A. M.; SALINAS, A. R.; ARANGO, M. R.; BISARO, V.; MATURO, H. Description of a pure seed fraction of oat through usual evaluations and radiographic images. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 37, n. 8, p. 1183-1188, ago. 2002 Título em português: Descrição de uma fração pura de sementes de aveia por meio de avaliações usuais e por imagens radiográficas.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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| 3. |  | GALLO, C.; FRANÇA-NETO, J. B.; ARANGO, M.; GONZALES, S.; FRANCOMANO, V.; CARRACEDO, C.; COSTA, O.; ALVES, R.; CRAVIOTTO, R. Validación de la prueba de tetrazolio como método de vigor para semillas de Glycine max. Informe INTA, Oliveros, maio 2015. 21 p.| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| 4. |  | RICE, C. W.; AKLEY, E. K.; WATTS, S. M.; McGOWAN, A. R.; BASTOS, L. M.; ARANGO, M.; NOTENBAERT, N.; NORDBERG, E.; NICOLOSO, R. da S.; AMADO, T. J. Profile soil C and N after 25 years of tillage and soil amendments. In: ASA, CSSA AND SSSA INTERNATIONAL ANNUAL MEETINGS, 2016, Phoenix. Resilience emerging from scarcity and abundance. Madison: ASA: CSSA: SSSA, 2016. Poster Number 343-315.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 5. |  | CHIRINDA, N.; ARENAS, L.; KATTO, M.; LOAIZA, S.; CORREA, F.; ISTHITANI, M.; LOBOGUERRERO, A. M.; MATÍNES-BORÓN, D.; GRATEROL, E.; JARAMILLO, S.; TORRES, C. F.; ARANGO, M.; GUSMÁN. M.; AVILA, I.; HUBE, S.; KURTZ, D. B.; ZORRILLA, G.; TERRA, J.; IRISARRI, P.; TARLERA, S.; LAHUE, G.; SCIVITTARO, W. B.; NOGUERA, A.; BAYER, C. Sustainable and Low Greenhouse Gas Emitting Rice Production in Latin America and the Caribbean: A Review on the Transition from Ideality to Reality. Sustainability, v. 10, n. 3, p. 4-16, 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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| Registros recuperados : 12 | |
| 12. |  | DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.; HEDDERLEY, D.; MACFIE, H. J. H.; FREWER, L. J. The importance of brand, product information and manufacturing process in the development of novel environmentally friendly vegetable oils. Journal of International Food Agribusiness Marketing, Binghamton, v.10, n.3, p.67-67, 1999.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 12 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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