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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
02/12/1999 |
Data da última atualização: |
10/05/2023 |
Autoria: |
CRONAUER, S.; KRIKORIAN, A. D. |
Afiliação: |
Department of Biochemistry, Divisdion of Biological Sciences, State University of New York, Stony Brook, N.Y. 11794, USA. |
Título: |
Somatic embryos from cultured tissues of triploid plantains (Musa 'ABB'). |
Ano de publicação: |
1983 |
Fonte/Imprenta: |
Plant Cell Reports v.2, p.289-291, 1983. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Somatic embryos of two triploid plantain clones ABB 'Saba' and 'Pelipita' were produced in liquid from cells derived from multiplying shoot cultures. The medium consisted of a modified Murashige and Skoog (1962) medium with the auxins 2,4-D (1mg/l and 2,4, 5-T (1 mg/l) and the cytokinin BAP (0.1, 1 mg/l). Whereas proembryonic masses formed in each instance, green somatic embryos formed only in those treatments containing 2,4,5-T. |
Palavras-Chave: |
Embrioes somaticos; Embriyogenesis; Plantain. |
Thesagro: |
Cultura de Tecido; Embriogénese; Musa Acuminata; Plátano. |
Thesaurus Nal: |
somatic embryos; tissue culture. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01100naa a2200241 a 4500 001 1648446 005 2023-05-10 008 1983 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCRONAUER, S. 245 $aSomatic embryos from cultured tissues of triploid plantains (Musa 'ABB').$h[electronic resource] 260 $c1983 520 $aSomatic embryos of two triploid plantain clones ABB 'Saba' and 'Pelipita' were produced in liquid from cells derived from multiplying shoot cultures. The medium consisted of a modified Murashige and Skoog (1962) medium with the auxins 2,4-D (1mg/l and 2,4, 5-T (1 mg/l) and the cytokinin BAP (0.1, 1 mg/l). Whereas proembryonic masses formed in each instance, green somatic embryos formed only in those treatments containing 2,4,5-T. 650 $asomatic embryos 650 $atissue culture 650 $aCultura de Tecido 650 $aEmbriogénese 650 $aMusa Acuminata 650 $aPlátano 653 $aEmbrioes somaticos 653 $aEmbriyogenesis 653 $aPlantain 700 1 $aKRIKORIAN, A. D. 773 $tPlant Cell Reports$gv.2, p.289-291, 1983.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 5 | |
2. |  | MÖLLER, P. A.; WENDLAND, A.; PEREIRA, H. S.; COSTA, J. G. C. da; MELO, L. C. Reação de genótipos de feijoeiro comum a Fusarium oxysporum f. sp phaseoli. In: SEMINÁRIO JOVENS TALENTOS, 5., 2011, Santo Antônio de Goiás. Resumos apresentados. Santo Antônio de Goiás: Embrapa Arroz e Feijão, 2011. p. 63. (Embrapa Arroz e Feijão. Documentos, 270).Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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3. |  | MÖLLER, P. A.; WENDLAND, A.; PEREIRA, R. J.; PEREIRA, H. S.; COSTA, J. G. C. da; MELO, L. C. Variabilidade patogenica de Fusarium oxysporum f.sp. phaseoli. Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 36, p. 5, ago. 2011. Suplemento, ref. 8. Edição dos Resumos do 44 Congresso Brasileiro de Fitopatologia, Bento Gonçalves, ago. 2011. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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4. |  | MÖLLER, P. A.; WENDLAND, A.; CORTES, M. V. de C. B.; PEREIRA, R. J.; LOBO JUNIOR, M.; MELO, L. C.; PEREIRA, H. S.; COSTA, J. G. C. da. Detecção específica de Fusarium oxysporum f. sp. phaseoli por pcr (polymerase chain reaction) combinada à identificação de novas raças em cultivares diferenciadoras. In: CONGRESSO NACIONAL DE PESQUISA DE FEIJÃO, 10., 2011, Goiânia. Anais... Goiânia: Embrapa Arroz e Feijão, 2011. 1 CD-ROM. CONAFE.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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5. |  | WENDLAND, A.; MÖLLER, P. A.; CORTES, M. V. B.; LOBO JUNIOR, M.; MELO, L. C.; PEREIRA, H. S.; COSTA, J. G. C.; FARIA, L. C. Novas raças de Fusarium oxysporum f. sp. phaseoli identificadas via detecção específica por PCR. Summa Phytopathologica, São Paulo, v. 38, fev. 2012. Suplemento, ref. 249. Edição dos Resumos do XXXV Congresso Paulista de Fitopatologia, Jaguariúna, fev. 2012.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 5 | |
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