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1.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA-CARVALHO, R. C.; DIAZ-PENDÓN, J. A.; FERNANDÉZ-MUÑOZ, R.; BOITEUX, L. S.; MORIONES, E.; RESENDE, R. O. Estudo do mecanismo de resistência a begomovirus na linhagem de tomate 'TX-468' e seu efeito na dispersão do Tomato yellow leaf curl virus por Bemisia tabaci. Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 33, p. S294, ago. 2008. Suplemento. Resumo VIR 039. Trabalho apresentado no 41. Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 41. Annual Meeting of the Brazilian Phytopathological Society, Belo Horizonte, 2008.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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2.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA-CARVALHO, R. de C.; BOITEUX, L. S.; FONSECA, M. E. de N.; MORIONES, E.; MUÑOZ-FERNANDEZ, R.; DIAZ-PENDÓN, J. A.; CHARCHAR, J. M.; RESENDE, R. O. Identificação em Solanum (seção Lycoperscicon) de fontes de resistência simultânea a espécies de Meloidogyne e Begomovirus bipartidos e monopartidos. Horticultura Brasíleira, Brasília, DF, v. 27, n. 2, p. S3438-S3442, ago. 2009. CD-ROM. Suplemento. Trabalho apresentado no 49. Congresso Brasileiro de Olericultura, Águas de Lindóia, SP.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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3.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA-CARVALHO, R. C.; BOITEUX, L. S.; FONSECA, M. E. N.; MORIONES, E.; FERNANDEZ-MUÑOZ, R.; DIAZ-PENDÓN, J.A.; CHARCHAR, J. M.; RESENDE, R. O. Identification in solanum (section lycopersicon) species of genetic sources combining resistance to root-knot nematodes, monopartite and bipartite begomovirus. Virus Reviews & Research, São Paulo, v. 14, Supl. 1, p. 247-248, nov. 2009. Suplemento 1. Resumo.Trabalho apresentado no 20. National Meeting of Virology, 2009, Brasília, Distrito Federal, Brasil.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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4.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA-CARVALHO, R. C.; BOITEUX, L. S.; FONSECA, M. E. N.; DÍAZ-PENDÓN, J. A.; MORIONES, E.; FERNÁNDEZ-MUÑOZ, R.; CHARCHAR, J. M.; RESENDE, R. O. Multiple resistance to meloidogyne spp. and to bipartite and monopartite begomovirus spp. in wild Solanum (Lycopersicon) acessions. Plant Disease, v. 94, n. 2, p. 179-185, Feb. 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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5.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA-CARVALHO, R. C.; DIAZ-PENDÓN, J. A.; FONSECA, M. E. de N.; BOITEUX, L. S.; FERNANDEZ-MUÑOZ, R.; MORIONES, E.; RESENDE, R. O. Recessive resistance derived form tomato cv. Tyking-Limits drastically the spread of tomato yellow leaf curl virus. Viruses, v. 7, n. 5, p. 2518-2533, May 2015.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Pesca e Aquicultura.
Data corrente:  15/02/2016
Data da última atualização:  29/05/2018
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  MORO, G. V.; SILVA, T. S. C.; CYRINO, J. E. P.
Afiliação:  GIOVANNI VITTI MORO, CNPASA; TARCILA SOUZA DE CASTRO SILVA, CPAO; J. E. P. CYRINO, USP/ESALQ.
Título:  Feed processing affected the digestibility of carbohydrate sources for dourado Salminus brasiliensis.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  Aquaculture Nutrition, v. 23, n. 1, p. 40-45, Feb. 2017.
ISSN:  1353-5773
DOI:  10.1111/anu.12356
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Carbohydrate utilization by fish varies with feeding habits and feed processing. Extruded aquafeeds have increased digestibility of carbohydrate sources resulting from the cooking and gelatinization of this nutrient, making it readily available for all aquatic species. This study aimed at determining the effects of extrusion cooking of feeds in the digestibility of different dietary carbohydrate sources for dourado. Isonitrogenous and isoenergetic diets (530 g kg -1 crude protein and 20.80 MJ kg -1 gross energy) containing either corn, toasted cassava flour, wheat flour, broken rice, cassava starch, or corn starch, in extruded or pelletized form and added of chromic oxide as inert marker, were fed to groups of juvenile dourado (73.97 +- 12.0 g; n = 40) stocked in 500-L polyethylene tanks. Extrusion cooking improved the digestibility of energy and/or starch of corn, cassava starch, wheat flour, rice and corn starch (P < 0.05), but did not affect digestibility of toasted cassava flour (P > 0.05). It is thus fair to infer that dourado, despite being a carnivorous species, is properly fit to digest wheat flour, rice and corn starch in natural form.
Thesagro:  Dourado; Extrusão; Gelatinização; Nutrição; Peixe de água doce; Piscicultura.
Thesaurus NAL:  Salminus brasiliensis.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPASA367 - 1UPCAP - DDCNPASA-AP2017
CPAO35961 - 1UPCAP - DD
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