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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoBENTO, C. B. P.; SILVA, M. G. da; AZEVEDO, A. C. de; LOPES, D. R. G.; SOUZA, S. M.; PEREIRA, L. G. R.; MANTOVANI, H. C. Influência de diferentes antimicrobianos na digestibilidade in vitro de dietas ricas em forragem ou concentrado. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 52., 2015, Belo Horizonte. Zootecnia: otimizando recursos e potencialidades: anais. Belo Horizonte: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, M. G.; BENTO, C. B. P.; AZEVEDO, A. C.; LOPES, D. R. G.; SOUZA, S. M.; MOREIRA, E. A.; PEREIRA, L. G. R.; MANTOVANI, H. C. In vitro activity of different antimicrobials on amino acid deamination in ruminal fluid from dairy cows fed corn silage or corn silage/concentrate diets. In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BOVINOCULTURA LEITEIRA - SIMLEITE, 5.; SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE BOVINOCULTURA LEITEIRA, 3., 2015, Viçosa, MG. Anais... Viçosa: UFV, 2015. p. 293-296.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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3.Imagem marcado/desmarcadoAZEVEDO, R. A.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; LOPES, D. R. G.; COSTA, S. F.; MANTOVANI, H. C.; LOPES, F. C. F.; MARCONDES, M. I.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; COELHO, S. G. The effects of increasing amounts of milk replacer powder added to whole milk on passage rate, nutrient digestibility, ruminal development, and body composition in dairy calves. Journal of Dairy Science, v. 99, n. 11, p. 8746-8758, 2016.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  24/11/2016
Data da última atualização:  06/02/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  AZEVEDO, R. A.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; LOPES, D. R. G.; COSTA, S. F.; MANTOVANI, H. C.; LOPES, F. C. F.; MARCONDES, M. I.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; COELHO, S. G.
Afiliação:  R. A. AZEVEDO, UFMG; FERNANDA SAMARINI MACHADO, CNPGL; MARIANA MAGALHAES CAMPOS, CNPGL; D. R. G. Lopes, UFV; S. F. Costa, UFLA; H. C. Mantovani, UFV; FERNANDO CESAR FERRAZ LOPES, CNPGL; M. I. Marcondes, UFV; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CNPGL; THIERRY RIBEIRO TOMICH, CNPGL; S. G. Coelho, UFMG.
Título:  The effects of increasing amounts of milk replacer powder added to whole milk on passage rate, nutrient digestibility, ruminal development, and body composition in dairy calves.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  Journal of Dairy Science, v. 99, n. 11, p. 8746-8758, 2016.
DOI:  https://doi.org/10.3168/jds.2016-11410
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The aim of this study was to evaluate the effects on feed intake, calf performance, feed efficiency, fecal score, passage rate, apparent nutrient digestibility, development of rumen and other organs, and body composition of increasing the total solids content of liquid feed (whole milk) by adding increasing amounts of milk replacer powder during the preweaning period. Crossbred Holstein-Gyr calves (n = 32) were assigned to 1 of 4 treatments (n = 8 per group), which consisted of different total solids concentrations: 12.5, 15.0, 17.5, and 20.0% of liquid feed. Calves received 6 L of liquid per day, divided into 2 equal meals (0800 and 1600 h) and provided in buckets, from 5 to 55 d of age. Starter and water were provided ad libitum during the entire experiment. At 56 d of age, animals were killed. Laboratory analysis determined that the actual total solids contents of the liquid feed were 13.5, 16.1, 18.2, and 20.4%, for the proposed 12.5, 15.0, 17.5, and 20.0% total solids treatments, respectively. The osmolality of liquid feed treatments was 265 to 533 mOsm/L. Fecal score was similar among treatments, except for wk 2 and 7. Intake of liquid feed was similar among treatments from 6 wk of age. During wk 4, 5, and 6, we detected a linear decrease in starter intake. After wk 7, we observed greater starter intake for calves fed approximately 16.1% total solids. Water intake, feed efficiency, and withers height were similar among treatments. Increasing concentrations of total sol... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Calf performance; Preweaning.
Thesaurus NAL:  feed intake; total solids.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL22970 - 1UPCAP - DD
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