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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
18/08/2022 |
Data da última atualização: |
20/12/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, M. C. Da; CASTRO, E. da S. G. de; BARRETO, J. do N.; MARTINS, P. V. de O.; SILVA, G. L. da; SILVA, R. F. da; SANTOS, D. G. dos; FREITAS-SILVA, O.; SIMÃO, J. B. P.; SILVA JUNIOR, A. I. da S.; PEREIRA NETTO, A. D. |
Afiliação: |
MICHELLE C. DA SILVA, UFF; IFRJ; EDUARDO DA S.G. DE CASTRO, IFRJ; JULIANA DO N. BARRETO, IFRJ; PEDRO VITOR DE O. MARTINS, IFRJ; GUSTAVO L. DA SILVA, IFES; RERISSON F. DA SILVA, IFES; DEIZIANI G. DOS SANTOS, UNIRIO; OTNIEL FREITAS SILVA, CTAA; JOÃO B. PAVESI SIMÃO, UNIRIO; ADEMÁRIO I. DA SILVA JUNIOR, UNIRIO; ANNIBAL D. PEREIRA NETTO, UFF; UNIRIO. |
Título: |
Evaluation of ochratoxin A in specialty fermented coffees produced in Pedra Menina, Caparaó region (MG and ES), Brazil. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO ANUAL DA SBQ, 45., 2022, Maceió. Química para o desenvolvimento sustentável e soberano: anais. Maceió: Aptor Software, 2022. p. 157. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The qualified Denomination of Origin and coffee producer region of Caparaó, which is located on the border between Minas Gerais and Espírito Santo states, Brazil, has stood out over recent years for the production of specialty coffees, pioneering the use of fermentation as post-harvest processing to modify and improve the sensory profiles of the beans and of the beverage. |
Palavras-Chave: |
Coffee contamination; Fermented coffees; HPLC; Mycotoxins in food; OTA determination. |
Thesaurus Nal: |
Coffee (beverage); Fluorescence; Food technology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 59 | |
8. |  | LIMA, M. R.; AUGUSTIN, E.; CHOER, E.; RASEIRA, M. do C. B. Caracterização de cultivares de pessegueiro e de nectarineira por marcadores moleculares. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 38, n. 3, p. 349-355, mar. 2003 Título em inglês: Characterization of peach and nectarine cultivars through molecular markers.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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9. |  | SANTOS, M. R. A. dos; LIMA M. R.; OLIVEIRA, C. L. L. G. Medicinal plants used in Rondônia, Western Amazon, Brazil. Revista Brasileira de Plantas Medicinais, Campinas, v.16, n.3, supl. I, p.707-720, 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Rondônia. |
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12. |  | GARCIA, J. M.; LIMA, M. R. de; SARAIVA, N. Z.; OLIVEIRA, C. S. Evaluation of L-carnitine supplementation on the production and vitrification of bovine embryos produced in vitro. Animal Reproduction, v. 14, n. 3, p. 882, Jul./Sept. 2017. Proceedings of the 31st Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society (SBTE); Cabo de Santo Agostinho, PE, Brazil, August 17th to 19th, 2017. Abstracts.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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13. |  | SANTOS, H. P. dos; LHAMBY, J. C. B.; PRESTES, A. M.; LIMA, M. R. de. Efeito de manejos de solo e de rotação de culturas de inverno no rendimento e doenças de trigo. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 35, n. 12, p. 2355-2361, dez. 2000.Biblioteca(s): Embrapa Trigo; Embrapa Unidades Centrais. |
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14. |  | LIMA, M. R. de; SARAIVA, N. Z.; OLIVEIRA, C. S.; GARCIA, J. M. The use of linoleic acid in in vitro culture of bovine embryos and its effects on production and survival to vitrification. Animal Reproduction, v. 14, n. 3, p. 894, Jul./Sept. 2017. Proceedings of the 31st Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society (SBTE); Cabo de Santo Agostinho, PE, Brazil, August 17th to 19th, 2017. Abstracts.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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18. |  | OLIVEIRA, C. S.; SARAIVA, N. Z.; OLIVEIRA, L. Z.; SERAPIÃO, R. V.; LIMA, M. R. DE; GARCIA, J. M. Global H3K9AC and H3K27ME3 expression in blastomeres from 8-to 16-cell stage bovine embryos. Reproduction, Fertility and Development , v. 26, n. 1, p. 148-149, 2014. Suplemento. Proceedings da Annual Conference of the International Embryo Transfer Societty, 2014, Reno.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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19. |  | BEZERRA, K. S.; SANTOS, A. J. G.; LEITE, M. R.; SILVA, A. M. da; LIMA, M. R. de. Crescimento e sobrevivência da tilápia chitralada submetida a diferentes fotoperíodos. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 43, n. 6, p. 737-743, jun. 2008 Título em inglês: Growth and survival of tilapia chitralada submitted to different photoperiods.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 59 | |
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