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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
08/12/2017 |
Data da última atualização: |
15/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GUIMARAES, D. de A. B.; SILVA, N. J. de A.; BOQUIMPANI, B.; FREITAS-SILVA, O.; TEODORO, A. J. |
Afiliação: |
Deborah de Almeida Bauer Guimarães; Nathállia Jordão de Araújo Silva; B. Boquimpani; OTNIEL FREITAS SILVA, CTAA; Anderson Junger Teodoro. |
Título: |
Effect of coffee extracts submitted at different roasting levels on human prostate cancer cell line(DU-145). |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71838. |
Conteúdo: |
Coffee is an important source of compounds that may play bioactive functions in human body. However, these compounds can be transformed and degraded into other harmful substances, especially when exposed to the elevated temperature. This study aimed to observe the effect of coffee aqueous extracts (CAE) on and bioactive activity on human prostate cancer cells. Robusta coffee beans were selected, green beans (GB) were milled in an analytical grinder and the light (GL), medium (GM) and dark (GD) roasted beans were roasted in a grain roaster (Gene Café®). |
Palavras-Chave: |
Coffee; Rosting. |
Thesagro: |
Câncer. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/168520/1/slaca12n22guimaraesetal.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
17/02/2017 |
Data da última atualização: |
28/03/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PAIVA, C. A. V.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; SOUZA, G. N. de; VELASCO, F. O.; POSSAS, F. P.; LIMA, J. A. M.; FERREIRA, A. L.; PEREIRA, L. G. R. |
Afiliação: |
CLAUDIO ANTONIO VERSIANI PAIVA, CNPGL; FERNANDA SAMARINI MACHADO, CNPGL; MARIANA MAGALHAES CAMPOS, CNPGL; GUILHERME NUNES DE SOUZA, CNPGL; F. O. VELASCO, UNIV SÃO JOÃO DEL REI; F. P. POSSAS, UNIV. SÃO JOÃO DEL REI; J. A. M. POSSAS, UNIV. SÃO JOÃO DEL REI; A. L. FERREIRA, UNIV SÃO JOÃO DEL REI; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CNPGL. |
Título: |
Information and precision techonologies used for improving the milking routine performance |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL PRECISION DAIRY FARMING CONFERENCE, 1., 2016, 2016, Leuwarden. Proceedings... Utrecht: University Utrecht, 2016. |
Páginas: |
p. 229-232. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Data management; Sensors system; Udder health. |
Thesaurus NAL: |
automation; milk quality. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1064582/1/Information-and-precision-techonologies-used-for-improving.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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