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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Amazônia Oriental. Para informações adicionais entre em contato com cpatu.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
26/02/2010 |
Data da última atualização: |
07/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Folder/Folheto/Cartilha |
Autoria: |
MATTA, V. M. da; CABRAL, L. M. C.; COURI, S.; FREITAS, S. C. de; OIANO NETO, J.; PACHECO, S.; GODOY, R. L. de O.; GOMES, F. dos S.; SILVA, L. F. M. da; MATTIETTO, R. de A.; MOURA, C. F. H.; COHEN, K. de O. |
Afiliação: |
VIRGINIA MARTINS DA MATTA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; SONIA COURI, CTAA; SIDINEA CORDEIRO DE FREITAS, CTAA; JOAO OIANO NETO, CTAA; SIDNEY PACHECO, CTAA; RONOEL LUIZ DE OLIVEIRA GODOY, CTAA; FLAVIA DOS SANTOS GOMES, CTAA; LUIZ FERNANDO MENEZES DA SILVA, CTAA; RAFAELLA DE ANDRADE MATTIETTO, CPATU; CARLOS FARLEY HERBSTER MOURA, CNPAT; KELLY DE OLIVEIRA COHEN, CPAC. |
Título: |
Propriedades antioxidantes de frutas tropicais: camu-camu: açaí: caju. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2009. |
Descrição Física: |
1 folder. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Camu-camu. |
Thesagro: |
Açaí; Antioxidante; Caju. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
19/09/2022 |
Data da última atualização: |
19/09/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
Internacional - A |
Autoria: |
FARIA, S. M. de; LIMA, H. C. de; ESPIRITO SANTO, C. do. |
Afiliação: |
SERGIO MIANA DE FARIA, CNPAB; CARMELITA DO ESPIRITO SANTO, CNPAB. |
Título: |
Additional studies of the nodulation status of legume species in Brazil. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Plant and Soil, v. 200,p. 185-192, 1998. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
A survey of nodulation was carried out in seven regions of Brazil and the nodulation status of 131 legume species is reported. Nodulation is reported for the first time in 46 species and six genera, representing 35% of the examined species. Two of the genera were non-nodulating: Martiodendron and Nissolia, and four nodulating: Riedeliella, Bergeronia, Goldmania. Moreover the last tribe of Mimosoideae yet to be examined for nodulation Mimoziganthus, was shown to be nodulated. The nodulation pattern is discussed in the light of the taxonomy of the family. |
Palavras-Chave: |
Nodule; Tree. |
Thesaurus NAL: |
Legumes; Rhizobiaceae. |
Categoria do assunto: |
K Ciência Florestal e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01086naa a2200193 a 4500 001 2146603 005 2022-09-19 008 1998 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFARIA, S. M. de 245 $aAdditional studies of the nodulation status of legume species in Brazil.$h[electronic resource] 260 $c1998 520 $aA survey of nodulation was carried out in seven regions of Brazil and the nodulation status of 131 legume species is reported. Nodulation is reported for the first time in 46 species and six genera, representing 35% of the examined species. Two of the genera were non-nodulating: Martiodendron and Nissolia, and four nodulating: Riedeliella, Bergeronia, Goldmania. Moreover the last tribe of Mimosoideae yet to be examined for nodulation Mimoziganthus, was shown to be nodulated. The nodulation pattern is discussed in the light of the taxonomy of the family. 650 $aLegumes 650 $aRhizobiaceae 653 $aNodule 653 $aTree 700 1 $aLIMA, H. C. de 700 1 $aESPIRITO SANTO, C. do 773 $tPlant and Soil$gv. 200,p. 185-192, 1998.
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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