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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
15/01/2018 |
Data da última atualização: |
15/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BORBA, K. R.; SPRICIGO, P. C.; FERREIRA, M. D. |
Afiliação: |
MARCOS DAVID FERREIRA, CNPDIA. |
Título: |
Non-destructive classification of "Valencia" oranges according to SSC and pH by NIR. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: POSTHARVEST UNLIMITED FRUIT ATTRACTION, 6., 2017. Madrid. Book of abstracts. Madrid: [ISHS], 2017. I.P15. |
Páginas: |
51 |
ISBN: |
978-84-697-6517-3 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Juice; NIR; Quality fruit; SSC. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
15/01/2014 |
Data da última atualização: |
22/08/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BERNDT, A.; ALVES, T. C.; PEDROSO, A. de F.; LEMES, A. P.; PASSERI, L. F.; OLIVEIRA, P. P. A. |
Afiliação: |
ALEXANDRE BERNDT, CPPSE; TERESA CRISTINA ALVES, CPPSE; ANDRE DE FARIA PEDROSO, CPPSE; AMANDA PRUDÊNCIO LEMES, BOLSISTA CNPq CPPSE/SÃO CARLOS, SP; LETÍCIA FIGUEIREDO PASSERI, BOLSISTA CNPq CPPSE/SÃO CARLOS, SP; PATRICIA PERONDI ANCHAO OLIVEIRA, CPPSE. |
Título: |
Methane emissions of beef cattle in Brazilian grazing systems with four different levels of intensification. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: SUSTAINABLE INTENSIFICATION: THE PATHWAY TO LOW CARBON FARMING?, 2013, Edinburgh. Proceedings... Edinburgh: James Hutton Institute , 2013 |
Páginas: |
p.104-106 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Grazing systems; Methane emissions. |
Thesaurus NAL: |
beef cattle. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00733nam a2200205 a 4500 001 1976289 005 2018-08-22 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBERNDT, A. 245 $aMethane emissions of beef cattle in Brazilian grazing systems with four different levels of intensification.$h[electronic resource] 260 $aIn: SUSTAINABLE INTENSIFICATION: THE PATHWAY TO LOW CARBON FARMING?, 2013, Edinburgh. Proceedings... Edinburgh: James Hutton Institute $c2013 300 $ap.104-106 650 $abeef cattle 653 $aGrazing systems 653 $aMethane emissions 700 1 $aALVES, T. C. 700 1 $aPEDROSO, A. de F. 700 1 $aLEMES, A. P. 700 1 $aPASSERI, L. F. 700 1 $aOLIVEIRA, P. P. A.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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