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Registros recuperados : 58 | |
11. | | KOENING, M. L.; ESKINAZI-LEÇA, E.; NEUMANN-LEITÃO, S.; MACÊDO, S. J. de. Impactos da construção do Porto de Suape sobre a comunidade fitoplanctônica no estuário do rio lpojuca, Pemambuco, Brasil. Acta Botanica Brasilica, v. 16, n. 4, p. 407-420, 2002. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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12. | | TAVARES, E. S.; LAGE, C. L. S.; LOPES, D.; LEITAO, S. G. Production of (3S)-(+)- linalool by a chemotype of Lippia alba cultivated in vitro and field conditions. In: ANNUAL MEETING OF THE AMERICAN SOCIETY OF PHARMACOGNOSY, 42., Oaxaca, Mexico, 2001. Program and Abstracts... ASP, 2001. p.239, ref. P-254. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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13. | | PERERA, W. H.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; ALVIANO, C. S.; SALIMENA, F. R.; ALVIANO, D. S.; LEITÃO, S. Essential oils constituents and antimicrobial activity from high altitude Brazilian species: Baccharis parvidentata, Hyptis monticola and Lippia origanoides. In: ITALO-LATINAMERICAN ASIAN & AFRICAN CONGRESS OF ETHNOMEDICINE, 23., 2014, Marsala. Abstract book... Italia: SILAE, 2014. Ref. PO112. 7-12 september 2014. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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14. | | SANTOS, L. H.; NEUFELD, P. M.; PINTO, S. C.; BIZZO, H. R.; LEITÃO, G. G.; LEITÃO, S. G. Atividade antifúngica do óleo essencial de um poejo - Hesperozygis myrtoides - coletado em Aiuruoca, MG. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE ÓLEOS ESSENCIAIS, 5., 2009, Rio de Janeiro. Anais... Rio de Janeiro: Instituto Militar de Engenharia, 2009. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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15. | | MARTINI, M.; BIZZO, H. R.; MOREIRA, D. L.; ALVIANO, C. S.; ALVIANO, D. S.; LEITÃO, S. G. Análise química e da atividade antimicrobiana do óleo essencial de Ocimum selloi Benth (Lamiaceae). In: SIMPÓSIO DE PLANTAS MEDICINAIS DO BRASIL, 21., 2010, João Pessoa. Anais... João Pessoa: UFPB, 2010. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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16. | | QUADROS, A. P.; BIZZO, H. R.; CHAVES, F. C. M.; ANGELO, P. C. S.; LEITÃO, S. G.; PINTO, S. C. Isolation and identification of 7-hydroxy-calamenene from the essential oil of Croton cajucara. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ESSENTIAL OILS, 39., 2008, Quedlinburg, Germany. Final programme. Book of abstracts. [S.l.: German Chemical Society: JKI], 2008. p. 221. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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19. | | OLIVEIRA, D. R.; LEITÃO, G. G.; BIZZO, H. R.; LOPES, D.; ALVIANO, D. S.; ALVIANO, C. S.; LEITÃO, S. G. Chemical and antimicrobial analyses of essential oil of Lippia origanoides H.B.K. Food Chemistry, v. 101, n. 1, p. 236-240, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 58 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
26/01/2015 |
Data da última atualização: |
15/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
CASTELLAR, A.; GAGLIARDI, R. F.; MANSUR, E.; BIZZO, H. R.; SOUZA, A. M. de; LEITÃO, S. G. |
Afiliação: |
ALINE CASTELLAR, UFRJ; RACHEL F. GAGLIARDI, UFRJ; ELISABETH MANSUR, UFRJ; HUMBERTO RIBEIRO BIZZO, CTAA; ANDRESSA MOREIRA DE SOUZA, CTAA; SUZANA G. LEITÃO, UFRJ. |
Título: |
Volatile constituents from in vitro and ex vitro plants of Petiveria alliacea L. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
The Journal of Essential Oil Research, v. 26, n. 1, p. 19-23, 2014. |
DOI: |
10.1080/10412905.2013.820673 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In this work, the volatile compounds extracted by simultaneous distillation and extraction as well as the volatile constituents by solid phase micro-extraction (from different structures (in vitro and ex vitro roots, leaves, and inflorescence) of Petiveria alliacea were analyzed by GC/FID and GC/MS. |
Palavras-Chave: |
Constituintes voláteis; Ex vitro; In vitro; Pettiveria allliacea; Sulphurated compounds; Volatile constituents. |
Thesaurus NAL: |
tissue culture. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01107naa a2200277 a 4500 001 2006687 005 2016-02-15 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1080/10412905.2013.820673$2DOI 100 1 $aCASTELLAR, A. 245 $aVolatile constituents from in vitro and ex vitro plants of Petiveria alliacea L. 260 $c2014 520 $aIn this work, the volatile compounds extracted by simultaneous distillation and extraction as well as the volatile constituents by solid phase micro-extraction (from different structures (in vitro and ex vitro roots, leaves, and inflorescence) of Petiveria alliacea were analyzed by GC/FID and GC/MS. 650 $atissue culture 653 $aConstituintes voláteis 653 $aEx vitro 653 $aIn vitro 653 $aPettiveria allliacea 653 $aSulphurated compounds 653 $aVolatile constituents 700 1 $aGAGLIARDI, R. F. 700 1 $aMANSUR, E. 700 1 $aBIZZO, H. R. 700 1 $aSOUZA, A. M. de 700 1 $aLEITÃO, S. G. 773 $tThe Journal of Essential Oil Research$gv. 26, n. 1, p. 19-23, 2014.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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