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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
06/12/2019 |
Data da última atualização: |
06/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
BERTOL, T. M.; OLIVEIRA, E. A. de; SANTOS FILHO, J. I. dos. |
Afiliação: |
TERESINHA MARISA BERTOL, CNPSA; EDUARDO ALEXANDRE DE OLIVEIRA, UniSociesc; JONAS IRINEU DOS SANTOS FILHO, CNPSA. |
Título: |
Composição e aspectos de qualidade da carne suína. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: BERTOL, T. M. (Ed.). Estratégias nutricionais para melhoria da qualidade da carne suína. Brasília: Embrapa, 2019. p. 11-38. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Qualidade da carne. |
Thesagro: |
Suíno; Suinocultura; Valor Nutritivo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/206384/1/final8892.pdf
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Marc: |
LEADER 00607naa a2200181 a 4500 001 2116205 005 2019-12-06 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBERTOL, T. M. 245 $aComposição e aspectos de qualidade da carne suína.$h[electronic resource] 260 $c2019 650 $aSuíno 650 $aSuinocultura 650 $aValor Nutritivo 653 $aQualidade da carne 700 1 $aOLIVEIRA, E. A. de 700 1 $aSANTOS FILHO, J. I. dos 773 $tIn: BERTOL, T. M. (Ed.). Estratégias nutricionais para melhoria da qualidade da carne suína. Brasília: Embrapa, 2019. p. 11-38.
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Amazônia Oriental. Para informações adicionais entre em contato com cpatu.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
29/08/2013 |
Data da última atualização: |
22/06/2017 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
LAMEIRA, O. A.; OLIVEIRA, E. C. P. de. |
Afiliação: |
OSMAR ALVES LAMEIRA, CPATU; ELAINE CRISTINA PACHECO DE OLIVEIRA, ESTAGIÁRIA CPATU. |
Título: |
Domestication and breeding of Amazonian Medicinal Species. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: BORÉM, A.; LOPES, M. T. G.; CLEMENT, C. R.; NODA, H. (Ed.). Domestication and breeding: amazonian species. Viçosa: Universidade Federal de Viçosa, 2012. |
Páginas: |
Cap. 21, p. 437-454. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Medicinal plants have played an importam role in kecping humans healthy, Significant use has been ma de 01' ihese plants throughout lhe world. According to data frorn the World Health Organization (WHO), around 80'% of the world's population have some kind of herb used to relieve painful or unpleasant symptorns. Ofthis total, at lcasr 30%, have used medicinal planrs on medical advice. In Brazil, of the 200 thousand possible plant species, at Icast half could havc some useful therapeuric property, but not even I'x, ofthese has been species adequately studied. Research on these species should bc given full support frorn the public authorities, since ovcr and above the economic facror, they are important for national security and conserving lhe ecosysterns in which they occur. However, because of indiscriminate extractive acriviries and the accelerared and disordered manner in which have been numerous Brazilian regions occupied, especially Arnazonia as a result of intense migratory flows and the opening IIp ofnew agriculrural frontiers, econornically valuable rnany species, and medicinal species in particular, are under threar of extinction or genetic erosion. |
Palavras-Chave: |
Domesticação. |
Thesagro: |
Planta Medicinal. |
Thesaurus NAL: |
Amazonia. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01781naa a2200181 a 4500 001 1965103 005 2017-06-22 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aLAMEIRA, O. A. 245 $aDomestication and breeding of Amazonian Medicinal Species. 260 $c2012 300 $aCap. 21, p. 437-454. 520 $aMedicinal plants have played an importam role in kecping humans healthy, Significant use has been ma de 01' ihese plants throughout lhe world. According to data frorn the World Health Organization (WHO), around 80'% of the world's population have some kind of herb used to relieve painful or unpleasant symptorns. Ofthis total, at lcasr 30%, have used medicinal planrs on medical advice. In Brazil, of the 200 thousand possible plant species, at Icast half could havc some useful therapeuric property, but not even I'x, ofthese has been species adequately studied. Research on these species should bc given full support frorn the public authorities, since ovcr and above the economic facror, they are important for national security and conserving lhe ecosysterns in which they occur. However, because of indiscriminate extractive acriviries and the accelerared and disordered manner in which have been numerous Brazilian regions occupied, especially Arnazonia as a result of intense migratory flows and the opening IIp ofnew agriculrural frontiers, econornically valuable rnany species, and medicinal species in particular, are under threar of extinction or genetic erosion. 650 $aAmazonia 650 $aPlanta Medicinal 653 $aDomesticação 700 1 $aOLIVEIRA, E. C. P. de 773 $tIn: BORÉM, A.; LOPES, M. T. G.; CLEMENT, C. R.; NODA, H. (Ed.). Domestication and breeding: amazonian species. Viçosa: Universidade Federal de Viçosa, 2012.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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