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Registros recuperados : 3 | |
3. | | RAIMUNDO, J. F. S.; MORATÓ, R.; ARCARONS, N.; YESTE, M.; DODE, M. A.; LÓPEZ-BEJAR, M.; MOGAS, T. Assessment of the effect of adding L-carnitine and/or resveratrol to maturation medium before vitrification on in vitro-matured calf oocytes. Theriogenology, v. 89, 47-57, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | RAIMUNDO, J. F. S.; MORATÓ, R.; ARCARONS, N.; YESTE, M.; DODE, M. A.; LÓPEZ-BEJAR, M.; MOGAS, T. Assessment of the effect of adding L-carnitine and/or resveratrol to maturation medium before vitrification on in vitro-matured calf oocytes. Theriogenology, v. 89, 47-57, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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