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Registros recuperados : 20 | |
10. |  | DJORDJEVIC, M. A.; ZURKOWSKI, W.; SHINE, J.; ROLFE, B. G. Sym plasmid transfer to various symbiotic mutants of Rhizobium trifolii, R. leguminosarum, and R. meliloti. J. Bacteriol., v. 156, n. 3, p. 1035-1045, 1983. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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15. |  | CHEN, H.; RICHARDSON, A. E.; GARTNER, E.; DJORDJEVIC, M. A.; ROUGHLEY, R. J.; ROLFE, B. G. Construction of an acid-tolerant Rhizobium leguminosarum Biovar Trifolii strain with enhanced capacity for nitrogen fixation. Appl. Environ. Microbiol., v.57, n.7, p.2005-2011, 1991. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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16. |  | SPAINK, H. P.; WEINMAN, J.; DJORDJEVIC, M. A.; WIJFFELMAN, C. A.; OKKER, J. H.; LUGTENBERG, B. J. J. Genetic analysis and cellular localization of the Rhizobium host specificity-determining nodE protein. EMBO J., v.8, n.10, p.2811-2818, 1989. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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18. |  | JARVIS, B. D. W.; SCOTT, K. F.; HUGHES, J. E.; DJORDJEVIC, M.; ROLFE, B. G.; SHINE, J. Conservation of genetic information between different Rhizobium species. Can. J. Microbiol., v. 29, n. 2, p. 200-209, 1983. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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19. |  | DAZZO, F. B.; HOLLINGSWORTH, R. I.; HOLLINGSWORTH, S. P.; SMITH, K. B.; WELSCH, M. A.; DJORDJEVIC, M.; ROLFE, B. G. Early recognition signals in the Rhizobium trifolii white clover symbiosis. In: Cell to Cell Signals in Plant, Animal and Microbial Symbiosis., v., p.183-187, 1988. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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20. |  | DJORDJEVIC, M. A.; SCHOFIELD, P. R.; RIDGE, R. W.; MORRISON, N. A.; BASSAM, B. J.; PLAZINSKI, J.; WATSON, J. M.; ROLFE, B. G. Rhizobium nodulation genes involved in root hair curling (Hac) are functionally conserved. Plant Mol. Biol., v.4, p.147-160, 1985. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 20 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | OLIVEIRA, V. S.; ALMEIDA, R. S; CAMPOS, F. M.; KEIBER, M.; LAZZAROTTO, M. Aplicação de tecnologias emergentes não térmicas em bebidas de uva: uma revisão. In: SEMINÁRIO DE ALIMENTOS DA SOCIOBIODIVERSIDADE, 2., 2022, Curitiba, PR. Anais... Curitiba: SAS, 2022.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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2. |  | CAMPOS, F. M.; KEIBER, M.; SOUTO, V. O. DE; OLIVEIRA, C. G. R. de; PEREIRA, G. E.; LAZZAROTTO, M. Tecnologia de crioconcentração aplicada em bebidas à base de uva: uma revisão. In: ANAIS DO CONGRESSO BRASILEIRO INTERDISCIPLINAR EM CIÊNCIA E TECNOLOGIA, 3., 2022, Online. Anais... Recife: CoBICET, 29 agosto a 2 setembro, 2022. e516343.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 3 | |
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